fbpx
Back to top
Share
In stock

BRIDGE DINAMICA

Zgara ortopedike BRIDGE DINAMICA është një zgare e avancuar me një strukturë hekuri të…

Zgara ortopedike BRIDGE DINAMICA është një zgare e avancuar me një strukturë hekuri të fortë dhe rezistente. Profili i hekurit ka një formë katror me dimensione 4×3 cm, duke e bërë atë të qëndrueshme dhe të përshtatshme për përdorim ortopedik.

Ky produkt disponon dy shina përforcimi që janë ngjitura me njëra-tjetrën në mes të zgares. Kjo ndërthurje e shinasve shton fortësinë dhe stabilitetin e zgares, duke i ofruar mbështetje të qëndrueshme dhe të sigurtë. Struktura mbështetëse dinamike e zgares siguron një shtrirje të përshtatshme dhe përshtatje me lëvizjet e trupit gjatë gjumit.

Zgara BRIDGE DINAMICA është e lyer me një bojë speciale jo-toksike, e cila është sigurisht e shëndetshme dhe e rezistent ndaj shkrirjes dhe gërvishtjes. Kjo bojë specialisht zgjedhur për zgaren e bën të durueshme ndaj përdorimit të përditshëm dhe e përshtatshme për përdorim të gjatë.

Për të shtuar komoditetin dhe amortizimin e përmirësuar, zgara është e pajisur me rriga multistrat ahu me dimensione 38x8mm. Këto rriga ofrojnë një elasticitet të madh, duke përshtatur me formën dhe peshën e trupit dhe ndihmuar në shpërndarjen e peshës në mënyrë të barabartë.

Amortizatorët gome janë pjesë integrale e zgares BRIDGE DINAMICA. Këta amortizatorë gome përmirësojnë përshtatshmërinë dhe reagimin e zgares ndaj lëvizjeve të trupit, duke ofruar një ndjesi më të butë dhe të qetë gjatë gjumit. Ata gjithashtu ndihmojnë në reduktimin e zhurmave dhe vibracioneve që mund të shkaktohen nga lëvizjet e trupit.

Ky produkt është i pajisur me katër suporte në anësore për montimin e kembeve. Këto suporte janë dizajnuar për të siguruar një bazë të qëndrueshme dhe të sigurtë për zgaren, duke e mbajtur atë në vend gjatë gjumit dhe duke i ofruar mbështetje të qëndrueshme për tërë trupin.

Përmasat dhe dizajni i zgares ortopedike BRIDGE DINAMICA e bëjnë atë një zgjedhje të shkëlqyeshme për të gjithë ata që kërkojnë një zgare cilësore dhe efikase për të përmirësuar gjumin dhe shëndetin e përgjithshëm.

There are no reviews yet.

Be the first to review “BRIDGE DINAMICA”

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *