fbpx
Back to top
Share
In stock

LUXOR – KREVAT PORTATIV

Krevati portativ është një zgjidhje e shkëlqyeshme për situata kur keni nevojë për një…

Krevati portativ është një zgjidhje e shkëlqyeshme për situata kur keni nevojë për një krevat të përkohshëm ose të lehtë për transportim. Këtu janë disa nga karakteristikat e tij:

Palosja në mes: Krevati është i dizajnuar me një palosje në mes, që e bën të shumë të lehtë për t’u hapur dhe mbyllur. Kjo e lejon të zgjerohet dhe të përcaktohet në pozicionin e duhur në mënyrë të shpejtë dhe të thjeshtë.

Dyshek 10 cm: Krevati ka një dyshek me trashësi prej 10 cm. Edhe pse i hollë, ofron një nivel të pranueshëm të komoditetit për shtrirjen dhe gjumin tuaj.

Sistemi hapje automatik i kembeve: Kembe të krevatit portativ janë të dizajnuara me një sistem hapje automatik. Kjo do të thotë se kur krevati hapet, kembeve do t’u lejohet të zgjerohen automatikisht në pozicionin e duhur, duke ju shmangur nevojën për të bërë ndonjë veprim shtesë për hapjen e tyre.

Perforcim i kembeve: Kembe të krevatit portativ janë të përforcuara për të siguruar stabilitet dhe qëndrueshmëri të nevojshme. Kjo ju jep besimin që krevati është i sigurt dhe i mbështetur.

4 rrota: Krevati është i pajisur me katër rrota për lehtësimin e transportit dhe lëvizjes së lehtë nëpër hapësirë. Rrotat bëjnë krevatin të lehtë për të lëvizur dhe transportuar nga një vend në tjetrin.

Korniza hekuri: Krevati ka një kornizë të bërë nga hekuri i qëndrueshëm dhe i fortë. Kjo i jep krevatit stabilitet dhe qëndrueshmëri, duke siguruar që të mund të përdoret me besim dhe pa rrezik.

Rriga multistrat ahu: Rrigat e krevatit janë të bëra nga materiale multistrat ahu, që ofrojnë një ndjesi të qëndrueshme dhe të rehatshme për gjumin tuaj.

Guaina plastike për mbivendosje: Rrigat janë mbivendosur mbi profilin e hekurit me ndihmën e guainave plastike. Kjo siguron që rrigat të qëndrojnë në vend dhe të jenë të sigurta në përdorim.

4 kembe: Krevati ka gjithsej katër kembe për të siguruar stabilitetin dhe mbështetjen e nevojshme. Nga këto, dy kembe janë fikse ndërsa dy të tjera levizin me anë të mbylljes së krevatit portativ.

Këto karakteristika e bëjnë krevatin portativ një zgjidhje të përshtatshme për të gjithë ata që kanë nevojë për një krevat të lehtë për t’u transportuar, por që ofron komoditet dhe stabilitet për një gjumë të mirë.

There are no reviews yet.

Be the first to review “LUXOR – KREVAT PORTATIV”

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *