fbpx
Back to top
Share
In stock

COPIA RETI

Copia Rete – Harmonia e perfeksionuar mes elegancës dhe funksionalitetit.

Copia Rete është një sistem revolucionar që çliron hapsirat e dhomës suaj dhe e bën ambientin të duket më i organizuar dhe më i përshtatshëm për jetën tuaj të përditshme. Ky produkt inovativ është projektuar për të plotësuar nevojat e të gjithë personave që kërkojnë një zgare ortopedike të përshtatshme dhe të shkëlqyeshme për gjumë.

Copia Rete – Harmonia e perfeksionuar mes elegancës dhe funksionalitetit.

Copia Rete është një sistem revolucionar që çliron hapsirat e dhomës suaj dhe e bën ambientin të duket më i organizuar dhe më i përshtatshëm për jetën tuaj të përditshme. Ky produkt inovativ është projektuar për të plotësuar nevojat e të gjithë personave që kërkojnë një zgare ortopedike të përshtatshme dhe të shkëlqyeshme për gjumë.

Copia Rete përbëhet nga dy zgara ortopedike, që i japin një strukturë të qëndrueshme dhe të sigurtë. Njëra zgare është fikse dhe montohet në krevatin tuaj ekzistues, duke e bërë atë të përshtatshëm për çdo dimension dhe stil. Zgara tjetër është e levizshme dhe është e pajisur me rrota, duke e bërë të mundur që të dalë nga krevati si një sirtar. Ky mekanizëm i zgjatur dhe i shkëlqyeshëm i mundëson zgjatjen e hapësirës kur nuk është e nevojshme përdorimi i zgares.

Zgara Copia Rete është e realizuar me një profil hekuri katror, me përmasa 4×3 cm. Ky dizajn i veçantë dhe i fortë siguron një bazë të qëndrueshme dhe të durueshme për zgaren. Përforcimet e brendshme dhe kanalizimet e profilit të zgares janë veçori të rëndësishme që ofrojnë mbështetje dhe stabilitet shtesë. Rrigat e zgares janë të përbëra nga multistrat ahu, duke garantuar një nivel të lartë të përkrahjes për trupin tuaj dhe duke zvogëluar tensionin në zonat ndjeshme të shpinës.

Për të siguruar një ndjenjë të qetë dhe të pa ndërprerë gjatë gjumit, zgara Copia Rete është e pajisur me guaina plastike që mbivendosen në kanalizimet e zgares. Këto guaina jo vetëm që sigurojnë rregullimin e lehtë të rrigave, por gjithashtu eliminon zhurmën dhe prekurinë e papëlqyeshme. Kjo do t’ju ofrojë një përvojë gjumi më të qetë dhe të relaksuar.

Zgara e levizshme është e pajisur me katër rrota, që ju lejojnë të lëvizni zgaren me lehtësi dhe lirësi në hapësirën tuaj. Përveç rrotave, zgara ka gjithashtu dy kembe të paloshme në bazë të perdorimit, duke e bërë atë të përshtatshme për çdo situatë dhe preferencë. Këto elementë shtesë sigurojnë stabilitetin dhe funksionalitetin e zgares, duke garantuar një eksperiencë të paharrueshme për ju.

Copia Rete është sinonim i bukurisë, elegancës dhe përshtatshmërisë. Ky produkt i shkëlqyeshëm do të bëjë që çdo moment i gjumit të jetë i relaksuar dhe i shijshëm. Përvoja e lëvizshme dhe komoditeti i jashtëzakonshëm që ofron zgara Copia Rete do t’ju bëjë të ndiheni të rritur dhe të çmuar.

There are no reviews yet.

Be the first to review “COPIA RETI”

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *