fbpx
Back to top
Share
In stock

SPACE

Zgare ortopedike sirtare, me hapje automatike me me ane ten je doreze te madhe.

Zgara ortopedike Space eshte nje sistem inovativ i cili eshte ideuar per te qene e levizshme dhe praktike ne perdorim, kjo zgare perdoret ne pjesen e poshteme te nje krevati te ri ose egzistues per te shtuar nje vend fjetje, kur kemi hapsira te vogla ne shtepi ose kur na vijne miq ne shtepi.

Zgara ortopedike Space është një sistem inovativ i dizajnuar për të qenë levizshëm dhe praktik në përdorim. Ky sistem zgare përdoret në pjesën e poshtme të një krevati të ri ose ekzistues për të shtuar një vend fjetje, veçanërisht kur kemi hapsira të kufizuara në shtëpi ose kur kemi miq të ftuar.

Zgara është projektuar për të ofruar një përdorim të rehatshëm dhe të shpejtë nën zgaren ortopedike ekzistuese. Ajo është e pajisur me vrima anësore që lejojnë vendosjen e paneleve dekorative të lëvizshme, duke ju dhënë mundësinë të personalizoni ambientin sipas preferencave tuaja.

Hapja e kembeve realizohet automatikisht përmes një doreze të madhe, e cila përdoret për pozicionimin e krevatit dhe hapjen komode të këmbëve. Këmbet fiksohen me një stafë për të evituar mbylljen e aksidentshme të zgares gjatë përdorimit.

Rrigat e zgares janë të bëra nga materiali multistrat Ahum, i cili ofron cilësi të lartë dhe rezistencë. Profili i zgares ortopedike ka dimensione 40×30 mm. Ajo është e pajisur me tapa anti-rreshqitje në këndet e këmbëve për të siguruar stabilitet shtesë.

Këmbët janë të pajisura me rrota në pozicionin e mbyllur, duke ju mundësuar lëvizje të lehtë dhe praktike. Ndërsa në pozicionin e hapur, rrotat ndihmojnë në sistemimin e zgares aty ku është më e nevojshme, duke ju ofruar fleksibilitet dhe përshtatshmëri në organizimin e hapsirave të shtëpisë tuaj.

Permasat:

  • TEK  –  80X190

 

Furnitor: Ilca Reti

There are no reviews yet.

Be the first to review “SPACE”

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *