fbpx
Back to top
Share
In stock

MEMORY ALOE GREEN BIO CERVICALE

Ky jastik është një zgjidhje e shkëlqyeshme për të siguruar një gjumë të rehatshëm…

Ky jastik është një zgjidhje e shkëlqyeshme për të siguruar një gjumë të rehatshëm dhe të shëndetshëm për qafën tuaj. Ai ka një brumë memory foam me formën e qafës dhe pelhurë të jashtme të bërë nga pambuku, e cila është pasuruar me aloe vera.

Brumi i jastikut është i përbërë nga memory foam, një material i avancuar që përshtatet me formën dhe peshën e qafës tuaj. Memory foam-i ofron një mbështetje të personalizuar dhe të përshtatshme për qafën, duke ndihmuar në zvogëlimin e tensionit dhe dhimbjes muskulare në këtë zonë. Forma e qafës së jastikut është e dizajnuar për të përkrahur qafën në mënyrë të përshtatshme dhe për të ndihmuar në qëndrimin e duhur gjatë gjumit.

Pelhura e jastikut është bërë nga pambuku, një material natyral i njohur për vetitë e tij të buta dhe frymëmarrjes së lehtë. Pelhura e pambukut ofron një ndjesi të këndshme dhe të butë ndaj lëkurës, duke krijuar një ambient të freskët dhe të qetë për gjumë të përkryer. Përveç kësaj, pelhura e jastikut është pasuruar me aloe vera, një bimë me veti të njohura për efektet e saj hidratuese dhe qetësuese. Aloe vera ndihmon në përmirësimin e freskimit të lëkurës dhe në zvogëlimin e irritimit.

Ky jastik me brumë memory foam me formën e qafës dhe pelhurë pambuku, pasuruar me aloe vera, ofron një përvojë të shkëlqyeshme gjumi dhe mbështetje të veçantë për qafën tuaj. Ai ndihmon në përmirësimin e qëndrimit gjatë gjumit dhe zvogëlimin e tensionit në qafë. Pelhura me aloe vera e bën gjumin tuaj më freskët dhe më relaksues, ndërsa aloe vera sjell një ndjenjë të qetësimit dhe kujdesit për lëkurën tuaj.

Ky produkt është i përshtatshëm për ata që vuajnë nga tensioni dhe dhimbjet muskulare në qafë dhe për të gjithë ata që duan një gjumë të shëndetshëm dhe të rehatshëm për këtë zonë të trupit. Jastiku ofron cilësi të lartë dhe komoditet gjatë gjumit, duke ndihmuar në krijimin e një ambienti të qetë dhe të përshtatshëm për relaksim dhe rikuperim.

There are no reviews yet.

Be the first to review “MEMORY ALOE GREEN BIO CERVICALE”

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *