fbpx
Back to top
Share
In stock

MEMORY GEL SOFT CERVICALE

Ky jastik është një zgjidhje e shkëlqyeshme për një gjumë të këndshëm dhe të…

Ky jastik është një zgjidhje e shkëlqyeshme për një gjumë të këndshëm dhe të shëndetshëm. Ai ka një brumë memory foam, e cila përshtatet me formën dhe peshën e trupit tuaj për të ofruar një mbështetje të personalizuar. Brumi memory foam shpërndan peshën në mënyrë të barabartë, duke ulur presionin në pikat e ndjeshme dhe ofrojnë një gjumë të qetë dhe të përshtatshëm.

Përveç kësaj, jastiku ka një xhel të freskët, i cili siguron një ndjesi të ftohtë dhe të këndshme gjatë gjumit. Ky xhel i freskët ndihmon në rregullimin e temperaturës së trupit dhe përmirëson qumështin e gjumit, duke krijuar një klimë të freskët dhe të rehatshme për një gjumë të qetë dhe të shëndetshëm.

Forma orthocervikale e jastikut është e dizajnuar për të mbështetur qafën dhe pjesën e sipërme të kurrizit në mënyrë optimale. Ky dizajn ndihmon në zvogëlimin e dhimbjeve dhe tensioneve në qafë dhe shpinë, duke ofruar një pozicion të mrekullueshëm dhe një mbështetje të përshtatshme për gjumë të shëndetshëm.

Jastiku është gjithashtu i ajrosur, duke ofruar një ajrosje të mirë nëpër materialin e tij. Ky aspekt siguron qarkullim të mirë të ajrit dhe largimin e lagështisë, duke krijuar një mjedis të freskët dhe të pastër për gjumë të përkryer.

Ky jastik me memory foam, xhel të freskët, formë orthocervikale dhe ajrosje të mirë është një zgjidhje e shkëlqyeshme për një gjumë të shëndetshëm dhe të rehatshëm. Ai ofron një mbështetje të personalizuar, një ndjesi të freskët dhe të këndshme dhe një pozicion të përshtatshëm për qafën dhe kurrizin gjatë gjumit. Kombinimi i materialeve cilësore dhe dizajnit të veçantë e bëjnë këtë jastik një zgjidhje ideale për të përmirësuar cilësinë e gjumit dhe për të siguruar një gjumë të shkëlqyeshëm.

There are no reviews yet.

Be the first to review “MEMORY GEL SOFT CERVICALE”

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *