fbpx
Back to top
Share
In stock

ZAFFIRO

Ky jastik është një zgjidhje e shkëlqyeshme për të siguruar një gjumë të rehatshëm…

Ky jastik është një zgjidhje e shkëlqyeshme për të siguruar një gjumë të rehatshëm dhe të shëndetshëm. Është një jastik me pupla, me një pelhurë e jashtme e bërë plotësisht nga pambuku 100%. Në brendësi, ka një pelhurë të veçantë e cila është dizajnuar për të parandaluar daljen e puplave.

Pelhura e jashtme e jastikut është e bërë plotësisht nga pambuku 100%, një material natyral i butë dhe i këndshëm ndaj lëkurës. Pambuku ofron një ndjesi të butë dhe të freskët në kontakt me lëkurën, duke krijuar një ambient të qetë dhe të shëndetshëm për gjumë të qetë.

Brenda jastikut, ka një pelhurë të veçantë e cila është e dizajnuar për të parandaluar daljen e puplave. Kjo pelhurë speciale është e përshtatshme për të ruajtur puplat brenda jastikut dhe të pengojë që ato të dalin në sipërfaqen e jastikut. Kjo siguron një përvojë gjumi të pa ndërprerë dhe të qetë.

Ky jastik me pupla dhe pelhurë e jashtme 100% pambuk është një zgjidhje e shkëlqyeshme për të përmirësuar cilësinë e gjumit tuaj. Ai ofron një përvojë të rehatshme dhe të freskët gjumi, duke ndihmuar në relaksimin e trupit dhe mendjes. Përbërja e tij me pelhurë të jashtme të pambukut dhe me pelhurën e brendshme të veçantë për parandalimin e daljes së puplave e bën atë një zgjidhje të preferuar për ata që duan të kenë një jastik të higjienizuar dhe të qëndrueshëm.

Ky jastik ofron cilësi të lartë dhe komoditet gjatë gjumit dhe do të ndihmojë që ju të keni një gjumë të qetë dhe të freskët, pa shqetësuar për daljen e puplave.

There are no reviews yet.

Be the first to review “ZAFFIRO”

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *