fbpx
Back to top
Share
In stock

MEMORY JO

MEMORY JO

  • MemoryMec Shkume visko elastike e cila shperndane peshen ne menyre te barabarte, duke ulur keshtu presionin dhe duke dhuruar nje masazh natyral e cila riaktivizon qarkullimin e gjakut, duke lene te pushoje strukturen e kockave. Pervec kesaj rregullon lageshtine dhe mban konstant temperature e trupit.

MemoryMec Shkume është një teknologji e përparuar e jastikut që përdor një shtresë elastike viskoelastike për të shpërndarë peshën në mënyrë të barabartë. Kjo ndihmon në zvogëlimin e presionit dhe ofron një masazh natyral që riaktivizon cirkulimin e gjakut dhe lejon strukturën e kockave të relaksohet. Përveç kësaj, ky material rregullon lageshtinë dhe siguron një temperaturë konstante të trupit për një gjumë më të qetë dhe të përshtatshëm.

Jastiku ka një ajerosje natyrale, e cila është arritur përmes formës së veçantë të prerë në zona të ndryshme të sipërfaqes së jastikut. Kjo lejon që ajri të cirkulojë lirisht në brendësi dhe siguron një ajrosje të mirë për trupin gjatë gjumit.

Gjithashtu, forma shumë e veçantë e jastikut ofron edhe një efekt masazhues gjatë pushimit. Ky efekt masazhues ndihmon në relaksimin e muskujve dhe zvogëlimin e tensionit gjatë gjumit, duke ofruar një përvojë më të relaksuar dhe të freskët.

Ky jastik me teknologjinë MemoryMec Shkume dhe efektin ajerosë ofron një përvojë të shkëlqyeshme gjumi. Përmes mbështetjes së përshtatshme dhe masazhit natyral, ai ndihmon në përmirësimin e cilësisë së gjumit tuaj dhe relaksimin e trupit. Gjithashtu, ajerosja e jastikut siguron një klimë të freskët dhe të qetë gjatë gjumit, duke ju dhënë një gjumë të këndshëm dhe të përshtatshëm.

There are no reviews yet.

Be the first to review “MEMORY JO”

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *