fbpx
Back to top
Share
In stock

MEMORY TIR

MEMORY KOS CERVICALE

  • MemoryMec Shkume visko elastike e cila shperndane peshen ne menyre te barabarte, duke ulur keshtu presionin dhe duke dhuruar nje masazh natyral e cila riaktivizon qarkullimin e gjakut, duke lene te pushoje strukturen e kockave. Pervec kesaj rregullon lageshtine dhe mban konstant temperature e trupit.
Category:

MemoryMec Shkume është një teknologji e jastikut që përdor materiale viskoelastike për të shpërndarë peshën në mënyrë të barabartë. Kjo ndihmon në zvogëlimin e presionit dhe ofron një masazh natyral që riaktivizon cirkulimin e gjakut dhe lejon strukturën e kockave të pushojë në mënyrë të përshtatshme. Përveç kësaj, ky material rregullon lageshtinë dhe siguron një temperaturë të konsiderueshme të trupit për një gjumë të përshtatshëm dhe të qetë.

Jastiku është i ndërtuar në një formë të veçantë që ndihmon pjesën e qafës të mbështetet plotësisht dhe të qëndrojë në një pozicion të duhur, duke ofruar një formë cervikale të mrekullueshme. Kjo ndihmon në mbështetjen optimale të qafës dhe pozicionimin e duhur gjatë gjumit, duke siguruar një gjumë më të qetë dhe të rehatshëm.

Jastiku ka gjithashtu një ajerosje natyrale, e cila është arritur përmes formës së veçantë të prerë në zona të ndryshme të sipërfaqes së jastikut. Kjo siguron një ajerosje të mirë për trupin gjatë gjumit dhe kontribuon në krijimin e një klime të freskët dhe të përshtatshëm për gjumë të qetë.

Faleminderit formës së tij të veçantë, jastiku ofron gjithashtu një efekt masazhues gjatë pushimit. Ky efekt masazhues ndihmon në relaksimin e muskujve dhe zvogëlimin e tensionit, duke ofruar një përvojë më të relaksuar dhe të qetë gjatë gjumit.

Ky jastik me teknologjinë MemoryMec Shkume, formën e veçantë cervikale dhe ajerosjen e mirë ofron një përvojë të shkëlqyeshme gjumi. Përmes masazhit natyral dhe efektit masazhues, ai ndihmon në përmirësimin e cilësisë së gjumit tuaj dhe siguron një gjumë të përshtatshëm dhe të këndshëm për të gjithë natën.

 

There are no reviews yet.

Be the first to review “MEMORY TIR”

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *