fbpx
Back to top
Share
In stock

MEMORY KA

MEMORY KA

  • MemoryMec Shkume visko elastike e cila shperndane peshen ne menyre te barabarte, duke ulur keshtu presionin dhe duke dhuruar nje masazh natyral e cila riaktivizon qarkullimin e gjakut, duke lene te pushoje strukturen e kockave. Pervec kesaj rregullon lageshtine dhe mban konstant temperature e trupit.

MemoryMec Shkume është një teknologji e jastikut që përdor materiale viskoelastike për të shpërndarë peshën në mënyrë të barabartë. Kjo ndihmon në zvogëlimin e presionit dhe ofron një masazh natyral që riaktivizon cirkulimin e gjakut dhe lejon strukturën e kockave të relaksohet. Përveç kësaj, ky material rregullon lageshtinë dhe siguron një temperaturë konstante të trupit për një gjumë më të qetë dhe të përshtatshëm.

MecFoam është një shkumë poliuretane e shpërndarë, elastike dhe antialergjike, që ndihmon në mbajtjen e një klime mikro ideale. Përmes gradave të ndryshme të butësisë, jastiku ofron një përgjigje të përsosur për mbështetjen e peshës së trupit, duke siguruar komoditet dhe përshtatje optimale.

Jastiku ka një ajerosje natyrale, e cila është arritur përmes formës së veçantë të prerë në zona të ndryshme të sipërfaqes së jastikut. Kjo lejon që ajri të cirkulojë lirisht në brendësi dhe siguron një ajrosje të mirë për trupin gjatë gjumit.

Ky jastik me teknologjitë MemoryMec Shkume dhe MecFoam ofron një përvojë të shkëlqyeshme gjumi. Përmes mbështetjes së përshtatshme, masazhit natyral dhe ajerosjes së mirë, ai ndihmon në përmirësimin e cilësisë së gjumit tuaj. Jastiku gjithashtu siguron një klimë të freskët dhe të qetë, duke ju ofruar një gjumë të përshtatshëm dhe të këndshëm.

There are no reviews yet.

Be the first to review “MEMORY KA”

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *