fbpx
Back to top
Share
In stock

MEMORY SILVER

Jastiku Memory Foam me Pelhurë Silver

Jastiku Memory Foam me pelhurë silver është një krijesë inovative e komfortit dhe teknologjisë që ofron një përvojë të shtrirjes unike për të gjithë ata që e vlerësojnë një gjumë të qetë dhe relaksuese. Ky jastik është projektuar për të përmirësuar cilësinë e gjumit tuaj duke përdorur teknologjinë e fundit në fushën e materialeve dhe dizajnit ergonomik.

Jastiku Memory Foam me Pelhurë Silver

Jastiku Memory Foam me pelhurë silver është një krijesë inovative e komfortit dhe teknologjisë që ofron një përvojë të shtrirjes unike për të gjithë ata që e vlerësojnë një gjumë të qetë dhe relaksuese. Ky jastik është projektuar për të përmirësuar cilësinë e gjumit tuaj duke përdorur teknologjinë e fundit në fushën e materialeve dhe dizajnit ergonomik.

Memory Foam, kjo teknologji revolucionare reagon ndaj temperaturës së trupit tuaj, duke i lejuar jastikut të përshtatet më së miri me konturet e trupit tuaj. Kjo krijon një ndjenjë të përkryer përkrahjeje dhe komforti gjatë gjumit, duke zvogëluar pikëpresionin dhe ndihmuar në mbajtjen e një pozicioni të drejtë gjatë gjumit.

Pelhura e argjendit (silver) është një shtesë e këtij jastiku, e cila sjell një gamë të plotë të përfitimeve të shëndetit. Përshkruhet nga vetitë antibakteriale dhe antimikrobiale të argjendit, kjo pelhurë ndihmon në luftimin e akumulimit të baktereve dhe mikrobeve, duke krijuar një mjedis më të pastër dhe të shëndetshëm për gjumin tuaj. Kjo është një përparësi e veçantë për ata me ndjeshmëri ndaj alergjive ose problemesh të lëkurës.

Jastiku Memory Foam me pelhurë silver vjen në një dizajn tërheqës dhe të përshtatshëm për çdo ambient. Kjo përmbledh estetikën dhe funksionalitetin në një mënyrë të harmonizuar, duke ofruar një zgjidhje të avancuar për nevojat e gjumit të shëndetshëm dhe relaksues. Përjetoni një gjumë të pandërprerë dhe revitalizues me këtë produkt të shkëlqyer, i cili sjell komoditetin dhe teknologjinë bashkë në një ndërthurje të përsosur.

There are no reviews yet.

Be the first to review “MEMORY SILVER”

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *