fbpx
Back to top
Share
In stock

ALOE SFODERABILE

Ky dyshek është një zgjedhje e shkëlqyeshme për ata që duan një përvojë të këndshme të gjumit dhe një zgjedhje të higjienës së lartë. Ky dyshek ka karakteristika të veçanta si pa suse, pelhura e dyshekut e pambukut me aloe vera, fibra antialergjike në dy krahe dhe një zinxhir që mund të hiqet për të lejuar larjen e lehtë të pelhurës.

Ky dyshek është një zgjedhje e shkëlqyeshme për ata që duan një përvojë të këndshme të gjumit dhe një zgjedhje të higjienës së lartë. Ky dyshek ka karakteristika të veçanta si pa suse, pelhura e dyshekut e pambukut me aloe vera, fibra antialergjike në dy krahe dhe një zinxhir që mund të hiqet për të lejuar larjen e lehtë të pelhurës.

Një nga karakteristikat kyçe të këtij dysheku është mungesa e sustave, që e bën atë më të qetë dhe më të qëndrueshëm. Pelhura e dyshekut është e bërë nga pambuku cilësor me shtimin e aloe verës, një bimë natyrale me vetitë e njohura të kujdesit të lëkurës. Aloe vera njihet për vetitë e saj hidratuese dhe qetësuese, që ndihmon në një gjumë të qetë dhe të shëndetshëm.

Krahet e dyfishta të këtij dysheku janë të mbushura me fibra antialergjike, që janë të përshtatshme për ata që vuajnë nga alergjitë e zakonshme të lëkurës dhe ndihmojnë në zvogëlimin e reagimeve të mundshme alergjike gjatë gjumit. Ky dyshek është i përshtatshëm për të gjithë, duke përfshirë edhe ata me ndjeshmëri të lartë ndaj alergjive.

Një tjetër përfitim i këtij dysheku është zinxhiri i cili mund të hiqet me lehtësi. Ky zinxhir siguron që pelhura e dyshekut të jetë lehtësisht e levizshme dhe të hiqet pa vështirësi, e cila mundëson larjen e lehtë të pelhurës së dyshekut. Kjo ndihmon në ruajtjen e higjienës së përditshme të dyshekut.

Ky dyshek pa suse është një zgjedhje e shkëlqyeshme për ata që duan një përvojë të këndshme të gjumit dhe një zgjedhje të higjienës së lartë. Pelhura e dyshekut e pambukut me aloe vera, fibrat antialergjikë, dhe zinxhiri që mund të hiqet dhe të lahet pelhura, janë karakteristika të veçanta që e bëjnë këtë dyshek të veçantë dhe të preferueshëm për të gjithë ata që e kërkojn.

Permasat:

  • TEK  –  90X190
  • TRECEREK  –  120X190
  • DOPIO  –  160X190
  • SUPER DOPIO  –  180X200
  • Cdo permase tjeter me porosi

 

Furnitor: Mecflex

There are no reviews yet.

Be the first to review “ALOE SFODERABILE”

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *