fbpx
Back to top
Share
In stock

NATURAL

Zgara ortopedike me telaj multistrat ahu është një produkt i inovativë dhe i kualitetit…

Zgara ortopedike me telaj multistrat ahu është një produkt i inovativë dhe i kualitetit të lartë që ofron mbështetje dhe komoditet të përshtatshëm për personat me nevoja ortopedike. Telaji multistrat ahu është i dizajnuar për të qëndruar i fortë dhe i qëndrueshëm, duke marrë përsipër të gjithë peshën e trupit në një mënyrë të sigurtë dhe të përshtatshme.

Pjesa e shpines së zgares është e levizshme dhe ofron mundësinë e ngjizjes deri në 70 gradë. Kjo lejon personin të përshtatë këndin e mbështetjes së shpinës sipas preferencave të tyre. Levizja graduale e pjesës së shpinës ofron ndihmë dhe komoditet për personat me nevoja të veçanta ortopedike.

Pjesa e kembeve e zgares gjithashtu është e levizshme dhe mund të ngrihet deri në 20 gradë. Kjo lejon personin të përshtatë pozicionin e këmbëve për të siguruar një mbështetje shtesë dhe përshtatje optimale për pjesën e poshtme të trupit.

Rrigat e zgares janë të bëra plotësisht nga materiali multistrat ahu, i cili është i njohur për fleksibilitetin dhe rezistencën e tij të lartë. Rrigat anësore janë vendosur brenda guainave plastike që fiksojnë rrigen. Këto guaina plastike futen në kanalet e profilit të zgares së levizshme për të siguruar një lidhje të fortë dhe stabile të rrigit me zgaren.

Për të rregulluar fortësinë dhe ndihmuar në mbështetjen e pjesës lombare, zgara është e pajisur me rriga të dyfishta të kapura nga një guainë e levizshme. Ky mekanizëm i rregjistrueshëm ofron personalizim të mbështetjes lumbare për të përshtatur nevojave individuale.

Telekomanda e bashkuar me zgaren lejon kontrollin e lëvizjeve të pjesëve të zgares. Telekomanda funksionon me korent dhe ofron përdoruesit lehtësi dhe rehati në përdorimin e zgares ortopedike.

Zgara ortopedike me telaj multistrat ahu është zgjedhja ideale për personat me nevoja ortopedike që kërkojnë një zgare të përshtatshme dhe funksionale. Me karakteristikat e tij të avancuara dhe dizajnin e kujdesur, ky produkt siguron një qëndrim të rehatshëm dhe mbështetje të nevojshme për përdoruesin.

There are no reviews yet.

Be the first to review “NATURAL”

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *