fbpx
Back to top
Share
In stock

MONZA

Profili i hekurit te zgares ortopedike me nje forme te vecante, I harkuar ne anesore, I harkuar ne brendesi te profilit per te evituar cdo demtim te pacientit, dhe per nje fortesi me te madhe

Rriga 26 cope ne te gjithe gjatesine e zgares dhe 6 rriga shtese ne qender per te krijuar nje perforcim te bazamentit ( aty ku mbeshtetet dysheku )

Zgara ortopedike Monza – Komoditet, ndihmë dhe lëvizje e lehtë

Zgara ortopedike Monza është një mrekulli inovative e projektuar për të ofruar një përvojë të paharrueshme të gjumit dhe të mbështetjes për të gjithë ata që kanë nevojë për një zgjidhje ortopedike të levizjes manuale. Ky krevat kombinon teknologjinë moderne me dizajnin dhe funksionimin e shkëlqyeshëm për të krijuar një partner të përsosur për gjumin dhe përmirësimin e shëndetit të trupit.

Korniza e zgares Monza është e realizuar me hekur me profil tubular katror, e cila ofron rezistencë të fortë dhe qëndrueshmëri. Pjesa e levizeshme e kornizës përbëhet nga tubat hekurorë të cilët ju lejojnë të kryeni lëvizje të lehta dhe precize në pjesën e shpinës dhe të kembeve, duke ndihmuar në sigurimin e pozicionit më të përshtatshëm për trupin tuaj.

Rrigat e zgares Monza janë të ndërtuara me teknologjinë multistrat ahu, të cilat ofrojnë një mbështetje optimale për trupin tuaj. Për të përmirësuar stabilitetin dhe komoditetin, rrigat e dyfishta janë vendosur në pjesën lombare, duke ofruar një ndjesi të veçantë të përkrahjes dhe mbështetjes. Guainat e specializuara mbajnë dhe rregjistrojnë forcen tek rrigat e dyfishta, siguruar një ndjesi të personalizuar dhe të përshtatshme për ju.

Telai i zgares Monza është i pajisur me guaina plastike që futin rrigat dhe kryejnë edhe amortizimin e zhurmave. Ky sistem inovativ redukton zhurmën dhe ofron një përvojë të qetë dhe paqësore gjatë lëvizjes. Kriku i levizjes manuale, i vendosur në pjesën e kokes dhe të kembeve, ju lejon të kryeni lëvizje të përshtatshme për të ngritur pjesën e shpinës në 50 gradë dhe ngritjen e kembeve në 20 gradë, për të siguruar një pozicion të përshtatshëm dhe të rehatshëm për gjumin tuaj.

Një ndalues dysheku është pjesë e zgares Monza, duke garantuar që dysheku të mbetet i sigurt gjatë lëvizjes dhe të parandalohet rënia e tij. Stafa e dedikuar për montimin e kembeve dhe këmbët e zgares sigurojnë stabilitetin dhe mbështetjen e nevojshme për të përjetuar një gjumë të qetë dhe të shëndetshëm.

Krevati ortopedik Monza është i përshtatshëm për të gjithë ata që kërkojnë një zgjidhje të avancuar ortopedike me lëvizje manuale. Përbërësit e tij të kualitetit të lartë dhe dizajni i sofistikuar e bëjnë atë një zgjedhje të shkëlqyeshme për të përmirësuar cilësinë e gjumit dhe të mbështetur shëndetin e trupit në mënyrë të përshtatshme.

Permasat:

  • TEK  –  90X190
  • TRECEREK  –  120X190
  • DOPIO  –  160X190
  • SUPER DOPIO  –  180X200
  • Cdo permase tjeter me porosi

 

Furnitori: Mecflex

There are no reviews yet.

Be the first to review “MONZA”

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *