fbpx
Back to top
Share
In stock

STAR

Zgara ortopedike me telaj multistrat ahu është një paisje inovative e dizajnuar për të…

Zgara ortopedike me telaj multistrat ahu është një paisje inovative e dizajnuar për të ofruar mbështetje dhe komoditet të veçantë për personat me nevoja ortopedike. Telaji i zgares është konstruktuar me materialin multistrat ahu, i cili ka një rezistencë të lartë dhe shërbimin e zgjatur. Ai është i aftë të marrë peshën e trupit dhe ta mbajë atë në mënyrë të sigurt dhe të qëndrueshme.

Pjesa e shpines së zgares është e dizajnuar për të qenë e levizshme dhe ofron mundësinë për ngritje gradualisht deri në 70 gradë. Kjo lejon personin të përshtatë pozicionin e shpinës sipas preferencave të tyre dhe të gjejë këndin më të përshtatshëm për relaksimin dhe qetësinë e trupit.

Pjesa e kembeve e zgares është gjithashtu e levizshme dhe ofron mundësinë për ngritje deri në 20 gradë. Kjo lejon personin të përshtatë pozicionin e këmbëve sipas nevojave të tyre, duke ofruar mbështetje shtesë dhe qetësi për këmbët.

Rrigat e zgares janë tërësisht të bëra nga materiali multistrat ahu, i cili kombinon fleksibilitetin dhe rezistencën e duhur për të siguruar stabilitet dhe mbështetje optimale. Për të përmirësuar performancën dhe komoditetin, rrigat anësore të zgares janë vendosur në amortizatore gome. Kjo ndihmon në absorbimin e goditjeve dhe zhurmave gjatë lëvizjes, duke krijuar një ambient të qetë dhe të përshtatshëm për fjetjen dhe qëndrimin në zgare.

Në pjesën lombare, zgara ka rriga të dyfishta që ofrojnë mbështetje shtesë për këtë pjesë të trupit. Rrigat e dyfishta janë të kapura nga një guainë e levizshme, e cila lejon personin të rregullojë fortesën dhe tensionin e rrigave sipas preferencave të tyre individuale.

Pjesët e zgares janë të kontrolluara nga një telekomandë e përfshirë, e cila funksionon me korrente. Kjo telekomandë ofron lehtësi dhe përshtatshmëri në kontrollimin e lëvizjes dhe pozicionimit të zgares, duke i dhënë personit kontroll të plotë mbi eksperiencën e tyre të fjetjes dhe qëndrimit në krevat.

Zgara ortopedike me telaj multistrat ahu është një zgjedhje e shkëlqyeshme për personat me nevoja ortopedike, ofruar ndihmë dhe komoditet të veçantë, duke e bërë përvojën e fjetjes dhe qëndrimit në krevat më të përshtatshme dhe të relaksuar.

There are no reviews yet.

Be the first to review “STAR”

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *