fbpx
Back to top
Share
In stock

RETE CONTENITORE

Zgara ortopedike është e ndërtuar me një profil katror të patentuar, me një trashësi 1.2mm.

Ka dy përforcime në mes, është e përbërë nga dymbëdhjetë rriga të holla të cilat ofrojnë një elasticitet më të madh. E lyer me bojë te zezë jotoksike.

Zgara ortopedike Dodici Doghe është një produkt i ndërtuar me kujdes dhe i përshtatur për të ofruar një përvojë të rehatshme gjatë gjumit tuaj. Ajo është e dizajnuar me një profil hekuri katrore të patentuar, me një trashësi prej 1.2mm për të siguruar stabilitet dhe rezistencë të madhe.

Zgara është e përftuar nga dymbedhjetë rriga të holla multistrat Ahu, të cilat ofrojnë një elasticitet të veçantë. Kjo i jep zgares një ndjesi të butë dhe të përshtatshme për formën e trupit tuaj gjatë gjumit.

Për të siguruar që zgara të jetë e qëndrueshme dhe të mbajë peshën tuaj me siguri, ajo është e pajisur me dy shina hekuri të vendosura në mes të zgares. Këto shina janë projektuar për të shtuar peshëmbajtjen dhe për të siguruar stabilitetin e zgares në të gjithë sipërfaqen e saj.

Zgara është lyer me bojë të zezë jo-toksike dhe është pjekur në furrë për të siguruar një mbrojtje të zgjatur dhe për të ruajtur cilësinë e saj gjatë kohës.

Profili katror i zgares ka dimensionet 4×3 cm, duke i dhënë zgares një strukturë të fortë dhe të qëndrueshme. Rrigat multistrat Ahu janë të kapura tek profili i hekurit me një mbeshtjellës plastike, duke ofruar një mbrojtje shtesë dhe ndihmuar në eliminimin e zhurmave të mundshme gjatë përdorimit.

Për të rritur stabilitetin dhe për të siguruar mbeshtetje të përsosur për rrigat, zgara është e pajisur me shina përforcimi të vendosura në mes të zgares. Këto shina kanë dy gomina për të mbështetur rrigat dhe për të eliminuar zhurmën e mundshme gjatë lëvizjes.

Për të përmirësuar përdorueshmërinë, zgara është e paisur me vrima për montimin e sistemit kontenitor. Kjo ju jep mundësinë për të fiksuar zgaren në strukturën e dhelpërve ose shtyllave të krevatit, duke e bërë atë të qëndrueshme dhe të sigurtë në vend.

Zgara ortopedike Dodici Doghe është një zgjidhje e shkëlqyeshme për ata që kërkojnë komoditet, stabilitet dhe mbështetje optimale për gjumë të shëndetshëm.

Permasat:

  • TEK  –  90X190
  • TRECEREK  –  120X190
  • DOPIO  –  160X190
  • SUPER DOPIO  –  180X200
  • Cdo permase tjeter me porosi

 

Furnitori: Metalfly

There are no reviews yet.

Be the first to review “RETE CONTENITORE”

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *