fbpx
Back to top
Share
In stock

WING STANDARD LATERALE

Sistemi me kontenitor dhe zgare ortopedike të krevatit me hapje në pozicion 45° me…

Sistemi me kontenitor dhe zgare ortopedike të krevatit me hapje në pozicion 45° me hapje gjatesore dhe anësore është një zgjidhje inovative për të përmirësuar funksionalitetin dhe shfrytëzueshmërinë e krevateve.

Ky sistem është i dizajnuar me një kontenitor të integruar në krevat, i cili ofron hapësirë shtesë për ruajtjen e sendeve ose rrobaqepësisë. Kontenitori është i vendosur në pjesën poshtëme të krevatit dhe mund të hapet dhe mbyllet lehtësisht për të qasur dhe ruajtur objektet brenda tij.

Zgara ortopedike e krevatit është e dizajnuar me një mekanizëm inovativ që lejon hapjen e saj në pozicionin 45°. Kjo hapje në kënd është e avantazhshme për shumë qëllime, si p.sh., leximi, shikimi i televizorit ose përdorimi i laptopit në një pozicion më të përshtatshëm. Hapja gjatesore dhe anësore e zgares ofron mundësinë e ndryshimit të pozicionit të krevatit për të përshtatur nevojat individuale të personit që përdor krevatin.

Sistemi me kontenitor dhe zgare ortopedike me hapje në pozicion 45° dhe hapje gjatesore dhe anësore është i pajisur me mekanizma të lehta dhe të sigurta që lejojnë përdorimin e tij të thjeshtë dhe efikas në çdo moment. Përdoruesi mund të rregullojë pozicionet e zgares dhe të mbyllë ose hapë kontenitorin në mënyrë të lehtë dhe të shpejtë.

Ky sistem inovativ i krevatit është i përshtatshëm për shfrytëzim në ambiente të ndryshme, si dhomat e gjumit të hoteleve, spitalet, ambientet e akomodimit, dhe kudo që ka nevojë për zgjidhje praktike dhe funksionale për shfrytëzimin e hapësirave.

There are no reviews yet.

Be the first to review “WING STANDARD LATERALE”

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *