fbpx
Back to top
Share
In stock

STANDARD 38

Standard 38 eshte nje zgare ortopedike e nje cilesie shume te larte,

  • Kjo zgare ortopedike eshte e perbere nga profili i hekurit i personalizuar, me nje harkim ne mes te profilit te dyfishte, per ti dhene nje fortesi dhe rezistence me te madhe zgares ortopedike.

Zgara ortopedike Standard 38 është një produkt me cilësi shumë të lartë, i projektuar për të ofruar mbështetje dhe komoditet të shkëlqyeshëm për të gjithë përdoruesit.

Struktura e zgares përbëhet nga një profil hekuri i personalizuar, i cili është i përpunuar në mënyrë të veçantë për të siguruar fortesë dhe rezistencë të lartë. Në qendër të zgares, ka një harkim të dyfishtë në profil, i cili jep një stabilitet shtesë dhe rezistencë për zgaren ortopedike. Ky dizajn i veçantë siguron një bazë të fortë dhe të sigurt për të gjithë ata që përdorin zgaren.

Zgara ortopedike është e pajisur me dy shina hekuri në mes, të ngjitura së bashku, të cilat kryejnë funksionin e mbështetjes së rrigave dhe përforcimit të zgares. Kjo strukturë e përmirëson aftësinë e zgares për të mbajtur peshat më të rënda me sukses.

Për të siguruar një mbështetje të përshtatshme për trupin, zgara është e pajisur edhe me rriga druri, të ndërtuara me materialin Multistrat Ahu. Këto rriga të ngushta janë të vendosura në të gjithë gjatësinë e zgares, me rriga të vendosura me shpeshtësi. Në pjesën e mesit, rrigat janë të vendosura të dyfishta, duke krijuar një peshëmbajtje të shtuar për pjesën më të rendë të trupit.

Çdo anë e rrigave është e kapur me kapuca gome, të bëra nga një material i rezistencës së lartë ndaj peshave. Këto kapuca gome sigurojnë që rrigat të qëndrojnë në vendin e duhur dhe ofrojnë një amortizim të peshës së trupit. Gjithashtu, ato eleminojnë zhurmat që mund të vijnë nga levizjet e trupit.

Zgara ortopedike Standard 38 është e lyer me një bojë pluhur e pjekur, e cila është testuar dhe vërtetuar për të qenë jo-toksike. Kjo bojë siguron një shtresë të qëndrueshme dhe të sigurt që mbrojt zgaren nga korrozioni dhe ofron një pamje estetike tërheqëse.

Për të lehtësuar instalimin dhe përdorimin, zgara është e pajisur me 4 kembe të fortë, të cilat e mbështesin atë në terren dhe sigurojnë stabilitetin e nevojshëm. Këto kembe janë projektuar për të qëndruar të sigurta dhe të qëndrueshme gjatë përdorimit të zgares.

Zgara ortopedike Standard 38 është zgjedhja e përshtatshme për ata që kërkojnë një produkt të cilësisë së lartë dhe të përforcuar, i cili ofron komoditet, mbështetje dhe siguri të shkëlqyeshme për një gjumë të shëndetshëm dhe të qëndrueshëm.

 

Permasat:

  • TEK  –  90X190
  • TRECEREK  –  120X190
  • DOPIO  –  160X190
  • SUPER DOPIO  –  180X200
  • Cdo permase tjeter me porosi

 

Furnitor: Mecflex

There are no reviews yet.

Be the first to review “STANDARD 38”

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *