fbpx
Back to top
Share
In stock

STANDARD 38 ELECTRA

Zgara ortopedike standard 38 elektra është një paisje e specializuar e dizajnuar për të ofruar mbështetje dhe komoditet të veçantë për personat që kanë nevojë për një zgare ortopedike. Kjo zgare ka një telai jashtëm me dimensione 50×30, i cili siguron stabilitet dhe qëndrueshmëri të nevojshme gjatë përdorimit.

Zgara ortopedike standard 38 elektra është një paisje e specializuar e dizajnuar për të ofruar mbështetje dhe komoditet të veçantë për personat që kanë nevojë për një zgare ortopedike. Kjo zgare ka një telai jashtëm me dimensione 50×30, i cili siguron stabilitet dhe qëndrueshmëri të nevojshme gjatë përdorimit.

Pjesa e levizëshme e zgares ka një telai me dimensione 2×2, i cili lejon levizjen e pjesëve të shpines dhe këmbëve në këndet e duhura. Në pjesën e shpines, zgara mund të levizë në një kënd prej 70 gradësh, duke ofruar mbështetje dhe ndihmë për personin gjatë fjetjes ose ndërveprimit në krevat. Pjesa e kembeve ka aftësi levizëse me një kënd prej 20 gradësh, duke siguruar pozicionim të përshtatshëm dhe mbështetje për këmbët.

Telekomanda është një pjesë e integruar e zgares, e cila lejon personin të kontrollojë levizjen dhe pozicionimin e zgares sipas nevojave të tyre. Kjo bën që përdorimi i zgares të jetë më i lehtë dhe më i përshtatshëm.

Rriga e zgares është e bërë nga materiali multistrat ahu, i njohur për rezistencën dhe fleksibilitetin e tij. Në pjesën e rrigave, zgara ka amortizatorë gome që shërbejnë për të mbajtur rrigat dhe për të eliminuar zhurmën gjatë lëvizjes. Kjo krijon një ambient më të qetë dhe të përshtatshëm për fjetjen dhe qëndrimin në zgare.

Pjesa lombare e zgares është e veçantë, me rriga të dyfishta që ofrojnë mbështetje shtesë për këtë pjesë të trupit. Rrigat e dyfishta mbahen nga guaina plastike për të siguruar stabilitet dhe qëndrueshmëri të tyre.

Stafa për montimin e kembeve dhe këmbët e zgares janë pjesë të rëndësishme që sigurojnë mbështetje dhe stabilitet për zgaren ortopedike. Këto pjesë janë projektuar për të përshtatur dhe fiksuar zgaren në pozicionin e duhur për përdoruesin.

Zgara ortopedike standard 38 elektra ofron një përvojë të përshtatshme dhe të qetë gjatë fjetjes dhe qëndrimit në krevat për personat që kanë nevojë për mbështetje të veçantë për shpinën dhe këmbët. Me kontrollin e lehtë dhe telekomandën e përfshirë, personi mund të përshtasë zgaren sipas preferencave të tyre dhe të gjejë pozicionin më komod dhe të përshtatshëm për të qëndruar dhe fjetur.

There are no reviews yet.

Be the first to review “STANDARD 38 ELECTRA”

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *