fbpx
Back to top
Share
In stock

TALALAY

Ky jastik është një zgjidhje e shkëlqyeshme për të siguruar një gjumë të rehatshëm…

Ky jastik është një zgjidhje e shkëlqyeshme për të siguruar një gjumë të rehatshëm dhe të shëndetshëm. Ai ka një bazë latexi Talalay dhe pelhurë të jashtme të bërë nga pambuku.

Baza e jastikut është e prodhuar me teknologjinë e lartë Talalay, e cila përdor procesin e vulkanizimit për të krijuar një bazë latexi me cilësi të shkëlqyeshme. Latexi Talalay ofron një mbështetje të përshtatshme për trupin tuaj, duke përshtatur formën dhe peshën tuaj. Gjithashtu, latexi Talalay është një material i lartë i trupit, i ndryshueshëm dhe i bërë për të zgjuar përgjigjen e trupit tuaj, duke përmirësuar qëndrimin dhe zvogëlimin e tensionit muskular.

Pelhura e jastikut është bërë nga pambuku, një material natyral i njohur për vetitë e tij të buta dhe të frymëmarrjes. Pambuku ofron një ndjesi të këndshme dhe të butë ndaj lëkurës, duke krijuar një ambient të freskët dhe të qetë për gjumë të përkryer.

Ky jastik me bazë latexi Talalay dhe pelhurë pambuku është një zgjidhje e preferuar për ata që kërkojnë një cilësi të lartë dhe një gjumë të përshtatshëm. Latexi Talalay siguron mbështetje dhe reagim të shkëlqyeshëm ndaj trupit tuaj, ndërsa pelhura e pambukut ofron komoditet dhe freski. Jastiku është i përshtatshëm për të gjithë ata që duan një gjumë të shëndetshëm dhe të rehatshëm.

Produkti është i prodhuar në një mjedis të ftuar, duke garantuar cilësinë dhe performancën e tij të lartë. Jastiku ofron një përvojë të shkëlqyeshme gjumi dhe ndihmon në përmirësimin e cilësisë së gjumit tuaj.

There are no reviews yet.

Be the first to review “TALALAY”

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *