fbpx
Back to top
Share
In stock

MEMORY TRADICIONALE

Ky jastik është një zgjidhje e shkëlqyeshme për një gjumë të përshtatshëm dhe të…

Ky jastik është një zgjidhje e shkëlqyeshme për një gjumë të përshtatshëm dhe të rehatshëm. Ai është i përbërë nga një brumë memory foam, e cila përshtatet me formën dhe peshën e trupit tuaj për një mbështetje të personalizuar. Forma e jastikut është e ngjashme me sapunin, e cila i jep një pamje moderne dhe tërheqëse. Pelhura e jastikut është e pambukut, një material natyral i njohur për vetitë e tij të buta dhe frymëmarrjes së lehtë.

Memory foam-i është një material i ndërlikuar që reagon ndaj temperaturës trupore dhe peshës së trupit, duke shpërndarë peshën në mënyrë të barabartë dhe ulur presionin në pikat e ndjeshme. Ky efekt ndihmon në zvogëlimin e dhimbjeve dhe tensioneve në trup, duke ofruar një gjumë të qetë dhe të përshtatshëm.

Forma e sapunit të jastikut sjell një ndjesi të veçantë dhe tërheqëse në dizajnin e tij. Ky model modern dhe elegant i jastikut shton një prekje të veçantë në dekorin e dhomës tuaj.

Pelhura e pambukut, një material natyral dhe të butë, siguron një ndjenjë të këndshme për lëkurën tuaj. Ajo gjithashtu lejon lirimin e ajrit nëpër jastik, duke krijuar një mjedis të freskët dhe të qetë për një gjumë të përkryer.

Ky jastik me memory foam, formë tërheqëse sapuni dhe pelhurë pambuku ofron një përvojë të shkëlqyeshme gjumi. Ai përshtatet me formën dhe peshën e trupit tuaj, ofron mbështetje të personalizuar dhe një ndjesi të butë ndaj lëkurës. Kombinimi i materialeve cilësore dhe dizajnit të veçantë e bëjnë këtë jastik një zgjidhje ideale për një gjumë të shëndetshëm dhe të rehatshëm.

There are no reviews yet.

Be the first to review “MEMORY TRADICIONALE”

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *