fbpx
Back to top
Share
In stock

ACAR

Struktura e brendshme e dyshekut Acar është bërë nga:

  • MECFOAM i cili eshte ne brendesi te dyshekut: shkumë poliuretani, elastik dhe hipoalergjik, ndihmon për të ruajtur një mikroklimë ideale. Prodhohet me respekt maksimal për shëndetin dhe mjedisin në sa pa substanca toksike. Përveç kësaj, në sajë të shkallëve të ndryshme të butësia, i përgjigjet në mënyrë adekuate stresit të peshës trupore.

Dysheku Acar është një produkt i veçantë i cili ofron një përvojë të rehatshme dhe të shëndetshme gjatë gjumit. Struktura e tij e brendshme është e projektuar me kujdes dhe përbëhet nga materiale cilësore për të siguruar një mbështetje optimale dhe komfort gjatë gjumit.

Një element kyç i dyshekut Acar është MECFOAM, një shkumë poliuretani e cila gjendet në brendësi të dyshekut. Kjo shkumë është elastike dhe hipoalergjike, duke e bërë atë të përshtatshme për të gjithë personat. MECFOAM ndihmon në ruajtjen e një mikroklimë ideale në dyshek, duke regulluar temperaturën dhe lagështinë. Përveç kësaj, shkuma poliuretani reagon në mënyrë adekuate ndaj presionit të peshës trupore, ofrojë mbështetje të përshtatshme për trupin dhe zvogëlon ndikimin e stresit në pika të ndryshme të trupit.

Pëlhura tapiceri e dyshekut Acar është e një lloji të veçantë të quajtur AMICOR PURE. Kjo pëlhurë është e përbërë nga një fibër e cila ka veti antimikrobike dhe antifungale. Kjo do të thotë se ajo ndihmon në parandalimin e rritjes së kërpudhave dhe erërave të këqija në dyshek. Struktura e brendshme e pëlhurës përmban një përbërës aktiv, i cili vazhdimisht rigjeneron sipërfaqen e pëlhurës dhe ndihmon në mbajtjen e saj të pastër dhe të freskët. Pëlhura AMICOR PURE është e projektuar për të ofruar një ambient të shëndetshëm dhe higjienik për gjumin tuaj.

Dysheku Acar gjithashtu vjen me një sistemi të përmirësuar ajrosjeje anësore. Kjo është e realizuar me një teknologji të avancuar të quajtur 3D Ventilation System. Ky sistem siguron një qarkullim të mirë të ajrit në brendësi të dyshekut, duke ndihmuar në largimin e lagështisë dhe ndotësve të ajrit. Kjo rezulton në një mjedis të freskët dhe të pastër për gjumin tuaj.

Përmbledhtazi, dysheku Acar është i projektuar me strukturë të brendshme të veçantë me MECFOAM dhe pëlhurë tapiceri AMICOR PURE. Kombinimi i këtyre materialeve cilësore siguron një mbështetje të përshtatshme për trupin, një mikroklimë ideale dhe një ambient të shëndetshëm për gjumin tuaj.

Permasat:

  • TEK  –  90X190
  • TRECEREK  –  120X190
  • DOPIO  –  160X190
  • SUPER DOPIO  –  180X200
  • Cdo permase tjeter me porosi

 

Furnitor: Mecflex

 

 

There are no reviews yet.

Be the first to review “ACAR”

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *