fbpx
Back to top
Share
In stock

BIOS 38 ATP CON REGOLATORI

Zgara ortopedike me levizje manuale është një produkt inovativ dhe funksional që ofron mbështetje…

Zgara ortopedike me levizje manuale është një produkt inovativ dhe funksional që ofron mbështetje të nevojshme për personat me nevoja ortopedike. Kjo zgare është e dizajnuar me kujdes për të përshtatur nevojave individuale të përdoruesit dhe siguron një përvojë të rehatshme gjatë përdorimit.

Korniza e zgares është e ndërtuar nga materiali multistrat ahu, i cili ofron një kombinim të shkëlqyer të rezistencës dhe fleksibilitetit. Ky material i ndërlikuar e bën zgaren të qëndrueshme dhe të durueshme, duke u siguruar që të mbajë peshën e trupit në një mënyrë të sigurtë dhe stabile.

Pjesa e levizshme e kornizës multistrat ahu është një karakteristikë kyçe e kësaj zgare. Përmes një mekanizmi manual, përdoruesi ka mundësinë të ndryshojë pozicionin e zgares sipas preferencave të tyre. Pjesa e shpinës mund të ngrihet deri në 70 gradë, duke ofruar mbështetje të nevojshme dhe ndihmë për personat me nevoja ortopedike të veçanta.

Rrigat e ngushta multistrat ahu janë pjesë integrale e zgares ortopedike. Këto rriga ofrojnë stabilitet dhe mbështetje të nevojshme për trupin. Përveç kësaj, zgara ka rriga të dyfishta në pjesën lombare, të cilat i japin një ndihmë shtesë për këtë zonë të trupit. Rrigat e dyfishta janë të kapura nga guaina elastike, e cila ndihmon në rregjistrimin e fortesisë dhe përshtatjen e mbështetjes sipas nevojave të përdoruesit.

Gjithashtu, zgara është e pajisur me guaina gome që i mbivendosen rrigave në telain levizës. Këto guaina gome jo vetëm që ndihmojnë në fiksimin e rrigave, por gjithashtu ofrojnë amortizim të nevojshëm për të eliminuar zhurmën dhe për të siguruar një përvojë të qetë dhe të rehatshme gjatë përdorimit.

Për të kryer lëvizjet, zgara është e pajisur me krik levize manual në pjesën e kokës dhe të këmbëve. Ky mekanizëm i thjeshtë lejon përdoruesin të ngrisë pjesën e shpinës në 70 gradë dhe të ngrejë këmbët në 20 gradë. Këto ndryshime pozicioni sigurojnë qëndrimin e duhur dhe mbështetjen e nevojshme për përdoruesin.

Ndaluesi dysheku është një karakteristikë e rëndësishme e zgares ortopedike. Ky ndalues i veçantë është i përdorshëm për të mbajtur dyshekun në vend gjatë lëvizjes, duke e parandaluar rrëzimin e tij dhe siguruar një qëndrim të qetë dhe të sigurt për përdoruesin.

Stafa për montimin e kembeve dhe kembet për të mbeshtetur zgaren janë pjesë të tjerë të produktit. Stafa siguron që kembeve të mbeshteten në mënyrë të qëndrueshme në zgare, ndërsa kembet ofrojnë mbështetje shtesë dhe qëndrueshmëri për të gjithë konstruksionin.

Ky produkt i përshtatshëm dhe funksional përmbush nevojat e personave me nevoja ortopedike, duke ofruar një zgjidhje të sigurtë, të rehatshme dhe të personalizuar për qëndrimin dhe përdorimin e krevatit.

There are no reviews yet.

Be the first to review “BIOS 38 ATP CON REGOLATORI”

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *