fbpx
Back to top
Share
In stock

ARES

Struktura e brendshme e dyshekur Ares përbëhet nga 2 shtresa

  • MECFOAM i cili ndodhet ne brendesi te dyshekut: shkumë poliuretani, elastik dhe hipoalergjik, ndihmon për të ruajtur një mikroklimë ideale. Prodhohet me respekt maksimal për shëndetin dhe mjedisin në sa pa substanca toksike. Përveç kësaj, në sajë të shkallëve të ndryshme të butësia, i përgjigjet në mënyrë adekuate stresit të peshës trupore.

Dysheku Ares ka një strukturë të brendshme të veçantë, e cila siguron një kombinim të përsosur të komfortit dhe mbështetjes për një gjumë të rehatshëm.

Shtresa e parë në brendësi të dyshekut është MECFOAM, një shkumë poliuretani elastike dhe hipoalergjike. Ky material ndihmon në ruajtjen e një mikroklime ideale në dyshek, duke ofruar një ambient të freskët dhe të shëndetshëm për gjumë. Prodhohet me respekt maksimal për shëndetin dhe mjedisin, duke garantuar mungesën e substancave toksike. Në të njëjtën kohë, shtresa e MECFOAM-i përshtatet në mënyrë adekuate me stresin e peshës trupore, duke ofruar një ndjesi të butë dhe mbështetëse.

Shtresa e dytë e dyshekut është SANICOT, një trajtim i veçantë i rrobave që përdoret për të veshur dyshekun. SANICOT është një pelhurë absolutisht natyrale, e cila ka aftësi të veçanta në luftën kundër marimangave, pluhurave dhe baktereve. Ky trajtim shkatërron substancat organike që janë ushqimi i këtyre parazitëve, duke krijuar një ambient të pastër dhe të higjienës së lartë në dyshek. Përveçse është një ndihmë e vlefshme për të gjithë individët, SANICOT është veçanërisht i dobishëm për ata që janë të prekur nga alergjitë.

Dysheku Ares gjithashtu ka një fasho perimetrale me ajrosje me 4 doreza. Ky sistem siguron një qarkullim të mirë të ajrit në të gjithë strukturën e dyshekut, duke ndihmuar në heqjen e lagështisë dhe ruajtjen e një mjedisi të freskët dhe të pastër për gjumë të qëndrueshëm. Veshja e dyshekut përdor teknologjinë 3D SPACE, një strukturë tre-dimensionale e veçantë që lejon pëlhurën të reagojë ndaj presionit të një peshe dhe të rikthejë formën e saj origjinale. Kjo siguron një trajtësim të përsosur të trupit dhe një komfort maksimal gjatë gjumit.

Përmbledhtazi, dysheku Ares është një zgjidhje e përparuar e dizajnuar për të ofruar një gjumë të rehatshëm dhe të shëndetshëm. Me shtresën e MECFOAM-it, trajtimin SANICOT dhe sistemajrosjen 3D, ky dyshek siguron një kombinim të përsosur të mbështetjes, komfortit dhe higjienës për të përmbushur nevojat e trupit gjatë gjumit.

 

Permasat:

  • TEK  –  90X190
  • TRECEREK  –  120X190
  • DOPIO  –  160X190
  • SUPER DOPIO  –  180X200
  • Cdo permase tjeter me porosi

 

Furnitor: Mecflex

There are no reviews yet.

Be the first to review “ARES”

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *