fbpx
Back to top
Share
In stock

ALOEECO

Eshte nje dysheke i veshur me pambuk me trajtim Aloe Vera . Dysheku eshte i mbushur me fibra anti-alergjike dhe ne mes te tij lastra sfungjeri i pa deformueshem me densitet te larte. Dysheku eshte i paisur me doreza me perberie Aloe Vera njelloj si dysheku, dhe ajroses per nje frymemarje me te mire te dyshekut

Dysheku Aloeeco është një zgjidhje e përsosur për të plotësuar disa kërkesa të trupit tonë, duke u bazuar në dizajnin e tij të veçantë dhe materialet cilësore të përdorura në brendësi.

Një nga karakteristikat kyçe të këtij dysheku është shtresa unike e përdorur në brendësi të tij. Pjesa e brendshme e dyshekut përbëhet nga një shtresë gome me densitet 25, e cila ofron një mbështetje më të mirë për trupin. Densiteti i lartë dhe qendrueshmëria e madhe e kësaj gome ndihmojnë në mbajtjen e trupit në pozicionet e duhura dhe ofrojnë një mbështetje të fortë për shtyllën kurrizore.

Pelhura e përdorur në këtë dyshek është 100% pambuk dhe është trajtuar me ekstraktin e bimës Aloe Vera. Ky trajtim veçon pelhurën dhe i jep atij përfitimet e shëndetshme të Aloe Veras. Brenda strukturës së pelhurës, ka edhe fibrat antialergjike të qepura së bashku, që sigurojnë një ambient të pastër dhe të freskët për gjumë. Kjo kombinim ofron një konfort maksimal gjatë gjumit dhe mbrojtje nga alergjitë potenciale.

Sistemi i ajrosjes 3D është një inovacion i vlefshëm për këtë dyshek. Ai siguron një qarkullim të mirë të ajrit në të gjithë strukturën e dyshekut, duke ndihmuar në heqjen e lagështisë dhe ruajtjen e një mjedis të freskët dhe të pastër për gjumë të qëndrueshëm.

Dysheku Aloeeco vjen me paketim të hapur dhe është gati për përdorim menjëherë. Nuk ka nevojë për pritje apo kohë për t’u akomoduar, duke e bërë atë shumë të përshtatshëm për t’u përdorur menjëherë pas blerjes.

Me një trashësi prej 24 cm, ky dyshek ofron një trashësi të mesme, e cila siguron një kombinim të përshtatshëm të komfortit dhe mbështetjes për një gjum të rehatshëm dhe të shëndetshëm.

Trashesia eshte 24 cm

Pernasat:

  • TEK  –  90X190
  • TRECEREK  –  120X190
  • DOPIO  –  160X190
  • SUPER DOPIO  –  180X200
  • Cdo permase tjeter me porosi

 

 

Furnitor: Mundialflex

There are no reviews yet.

Be the first to review “ALOEECO”

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *