fbpx
Back to top
Share
In stock

VINSENT

Struktura e sustave bonel te dyshekut suporton ne menyre te ekuilibruar presionet e ndryshme te zonave te ndryshme te trupit. Cdo suste e sistemit bonel ka nje forme bikonike dhe eshte formuar nga nje fije celiku i fosfuar e cila garanton performance te shkelqyer ne kohe

Struktura e sustave Bonel në dyshek suporton presionet e ndryshme të zonave të trupit në një mënyrë të ekuilibruar. Çdo sustë e sistemit Bonel ka formën bikonike dhe është bërë nga një fije celiku e fosfuar, që siguron një performancë të shkëlqyer në të gjithë jetëgjatësinë e dyshekut. Kjo strukturë lejon një shpërndarje të peshës së trupit në mënyrë të barabartë, duke reduktuar pikat e presionit dhe duke ofruar mbështetje të duhur në çdo pozicion gjatë gjumit.

Lastra e Memory Foam në dyshek ka aftësi termosensibile dhe viskoelastike, çka e lejon dyshekun të reagojë dhe të përshtatet me lëvizjet e trupit. Kjo materialë lejon dyshekun të mbajë formën dhe të sigurojë një mbështetje ergonomike për trupin. Ky tip materialeje ofron komoditet dhe ndihmon në përhapjen e presionit, duke zvogëluar tensionin në muskuj dhe nyje.

Pelhura e jashtme e dyshekut është e realizuar me një lloj të veçantë pambuku të rafinuar, i njohur si BREKA, i cili është antialergjik. Ky lloj pambuku ndihmon në parandalimin e alergjive dhe irritimeve të lëkurës. Ai gjithashtu siguron një shpërndarje të përsosur të temperaturës së trupit dhe lejon ajrosje të mirë në dyshek.

Pëlhura e dyshekut është trajtuar me një trajtim antacaro për të penguar praninë e baktereve dhe acarimin e allergjenëve. Kjo trajtuesi siguron një mjedis të pastër dhe higjienik për gjumin tuaj, duke parandaluar rritjen e akarëve dhe alergjenëve që mund të shkaktojnë reaksione të ndryshme.

Sistemi i boksimit perimetral në dyshek është i realizuar me materiale poliuretan, i cili eviton kontaktin direkt me sustat e brendshëm. Ky sistem ofron një komoditet maksimal duke ndihmuar në absorbimin e lëvizjeve dhe zvogëlimin e ndjenjës së lëkundjes. Gjithashtu, ai ndihmon në ruajtjen e formës dhe performancës së dyshekut për një kohë më të gjatë.

Permasat:

  • TEK  –  90X190
  • TRECEREK  –  120X190
  • DOPIO  –  160X190
  • SUPER DOPIO  –  180X200
  • Cdo permase tjeter me porosi

Furnitor: Mundialflex

There are no reviews yet.

Be the first to review “VINSENT”

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *