fbpx
Back to top
Share
In stock

LAVA

Lava eshte nje dysheke i veshur me nje pelhure pambuk 100%. Struktura e brendeshme eshte e perbere nga dy shtresa. Njera nga shtresat prej 4cm eshte e perbere nga nje material industrial Eccolatex, i cili jep nje butesi me te madhe dhe merr format e trupit. Shtresa e dyte, eshte e perbere nga poliuretan i shperndare, me qeliza te hapura per nje ajerosje me te mashe te dyshekut. Mbushja e brendeshme e pelhures eshte e perbere nga fibra anti-alergjike, ne anesoren e dyshekut kemi te qepur ajrosjen 3D e cila ndihmon dyshekun te jete me i ajrosshem dhe me higjenik.

Dysheku Lava është një zgjidhje e shkëlqyeshme për të përmirësuar cilësinë e gjumit dhe për të siguruar një përvojë të rehatshme gjatë pushimit. Ai është i veshur me një pelhurë 100% pambuku, e cila ofron një ndjenjë të butë dhe të këndshme gjatë gjumit.

Struktura e brendshme e dysheku Lava është e përbërë nga dy shtresa të ndryshme. Shtresa e parë, e cila ka një trashësi prej 4 cm, është e realizuar me një material industrial të quajtur Eccolatex. Ky material ofron një butësi të lartë dhe pasqyrohet me formën e trupit, duke krijuar një ndjenjë të personalizuar dhe të përshtatshme për secilin individ.

Shtresa e dytë e dysheku është e bërë nga poliuretani i shperndarë, i cili ka qeliza të hapura për të siguruar një ajerosje të mirë të dysheku. Ky material ndihmon në qarkullimin e ajrit dhe largimin e lagështisë, duke mbajtur dysheku të freskët dhe të këndshëm gjatë gjumit.

Mbushja e brendshme e pelhurës së dysheku është e përbërë nga fibra anti-alergjike. Kjo përbërje ndihmon në parandalimin e reaksioneve alergjike gjatë gjumit dhe siguron një mjedis të pastër dhe të shëndetshëm për të fjetur.

Dysheku Lava është i pajisur me një sistem ajrosjeje 3D në anësor, i cili siguron një ajrosje të shtuar dhe një higjienë të përmirësuar. Ky sistem ndihmon në eliminimin e lagështisë dhe rrit qarkullimin e ajrit në të gjithë dysheku, duke siguruar një gjumë më të freskët dhe më të pastër.

Dysheku Lava ka trashësinë H28, e cila i jep një ndjenjë të komodshme dhe mbështetje të mjaftueshme për të përmirësuar poziocionin e trupit gjatë gjumit.

Me dysheku Lava, do të përjetoni një përvojë të mrekullueshme të gjumit dhe një kujdes të plotë për shëndetin dhe rehatinë tuaj.

Permasat:

  • TEK  –  90X190
  • TRECEREK  –  120X190
  • DOPIO  –  160X190
  • SUPER DOPIO  –  180X200
  • Cdo permase tjeter me porosi

Furnitori: Myflex

There are no reviews yet.

Be the first to review “LAVA”

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *