fbpx
Back to top
Share
In stock

SALUS

Struktuara e brendeshme e dyshekut Salus eshte e perbere nga nje bllok unik shum i ajrosshem

  • MecFoam shkume poliuretani i shperndare, elastik dhe antialergjik, ndihmon per te mbajtur nje mikroklime ideale. Pervec kesaj, fale disa gradeve te butesise,pergjigjet me persosmeri mbeshtetjes se peshes se trupit.

Dysheku Salus është një zgjidhje e shkëlqyeshme për një gjumë të rehatshëm dhe të shëndetshëm. Struktura e tij brendëse është e përbërë nga një bllok unik shumë të ajrosur, i cili ofron përfitime të veçanta për klimën e brendshme të dyshekut.

Materia e quajtur MecFoam është një shkumë poliuretani e shperndarë, elastike dhe antialergjike. Kjo ndihmon në krijimin dhe mbajtjen e një mikroklime ideale brenda dyshekut. Përveç kësaj, përdorimi i shkallëve të ndryshme të butësisë në materialet e dyshekut përgjigjet me përsosmëri ndaj peshës së trupit, duke ofruar mbështetje të mirë dhe komoditet gjatë gjumit.

Pelhura e dyshekut Salus është e përbërë nga materialet e quajtura Amicor Pure, që janë fibra të cilat ofrojnë një veprim antimikrobik dhe antifungus. Kjo pelhurë ndihmon në mbrojtjen e dyshekut nga mikroorganizmat dëmtues dhe mbron nga formimi i erërave të keqija. Struktura e brendshme e saj përbëhet nga një princip aktiv që bën që pelhura e sipërme të rigjenerohet gjithmonë, duke siguruar një ambient të freskët dhe të shëndetshëm për gjumë.

Fasho perimetrale e dyshekut është e ajrosur, dhe ka 4 doreza që sigurojnë një qarkullim më të mirë të ajrit në brendësi. Ky sistem i ajrosjes ndihmon në eliminimin e lagështisë dhe mbajtjen e dyshekut të freskët dhe të pastër.

Veshja e dyshekut përdor teknologjinë 3D Space, një strukturë speciale tre-dimensionale që lejon pelhurën të reagojë ndaj shtypjes së pesës dhe të rifitojë formën e saj origjinale. Kjo siguron që dysheku të mbetet i përshtatshëm dhe i kualifikuar për përdorim të zgjatur, duke ofruar një komoditet të vazhdueshëm dhe mbështetje të mirë për trupin gjatë gjumit.

Përmbledhtas, dysheku Salus ofron një kombinim të shkëlqyeshëm të materialeve cilësore, teknologjisë së ajrosjes dhe përkujdesjes për shëndetin. Ky dyshek ofron një gjumë të rehatshëm, mbështetje të mirë për trupin dhe një ambient të freskët dhe të pastër për të përjetuar një gjumë të shëndetshëm dhe relaksues.

Permasat:

  • TEK  –  90X190
  • TRECEREK  –  120X190
  • DOPIO  –  160X190
  • SUPER DOPIO  –  180X200
  • Cdo permase tjeter me porosi

 

Furnitor: Mecflex

There are no reviews yet.

Be the first to review “SALUS”

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *