fbpx
Back to top
Share
In stock

BABY ALOE VERA

Shkuma e poliuretanit , elastike dhe antialergjike, ndihmon per te mbajtur nje mikroklime ideale. Eshte prodhuar me maximumin e respektit per shendetin dhe mjedisn ne kete menyre e perjashuar nga materialet toksike. Gjithashtu, fale dhe disa gradeve te butesise, pergjigjet me rregullshmeri peshes se trupit. Pelhura eshte e perbere nga aloe vera

Category: Tags: ,

Ky dyshek për bebe është një produkt i veçantë dhe i sigurtë për të siguruar një gjumë të rehatshëm dhe të shëndetshëm për fëmijën tuaj. Përbërja kryesore e tij përfshin shkumë poliuretani, e cila është elastike dhe antialergjike. Kjo shkumë ofron një mbështetje të përshtatshme për trupin e vogël të bebit dhe ndihmon për të mbajtur një mikroklime ideale nën dyshek. Ajo është e dizajnuar për të lejuar qarkullimin e ajrit dhe për të evituar rëndimin e temperaturës dhe lagështisë, duke krijuar një ambient të freskët dhe të komod për fëmijën tuaj gjatë gjumit.

Ky dyshek është prodhuar me kujdes të maksimal për shëndetin dhe mbrojtjen e mjedisit. Është e përqendruar në heqjen e materialesh të dëmshme dhe toksike nga përbërja e dysheku. Ky angazhim për sigurinë dhe shëndetin e fëmijëve është përcaktuar nga respekti dhe kujdesi për nevojat e tyre të veçanta.

Shkuma poliuretani i jep dyshekut një nivel të lartë butësie dhe elastiteti, duke lejuar atë të përshtatet me peshën e trupit të fëmijës me rregullsi. Kjo ndihmon në ruajtjen e një pozicioni të drejtë gjatë gjumit dhe siguron një mbështetje të duhur për trupin e fëmijës.

Pelhura e këtij dysheku për bebe është e pasuruar me Aloe Vera, një bimë me shumë veti të dobishme për lëkurën. Aloe Vera ka efekte hidratuese, qetësuese dhe rikujdesuese, ndihmon në ruajtjen e hidratimit të lëkurës së fëmijës dhe përkujdeset për të përmirësuar shëndetin dhe freskinë e lëkurës.

Dysheku për bebe ka një dimension standard prej 60 x 120 cm, por është i disponueshëm edhe në dimensione të tjera sipas porosisë. Kjo mundëson zgjedhjen e një dysheku të përshtatshëm për krevatin e fëmijës, siguruar që të ofrohet një gjumë të përshtatshëm dhe të sigurt për fëmijën tuaj.

Me këtë dyshek për bebe, ju mund të keni besim të plotë në cilësinë, sigurinë dhe komoditetin që ofron për fëmijën tuaj. Ky produkt është projektuar për të krijuar një ambient të qetë dhe të rehatshëm për gjumë të mirë dhe përkujdeset për shëndetin dhe kënaqësinë e fëmijës suaj.

Permasat

  • Baby 60 x 120
  • Cdo permase tjeter me porosi

Furnitori: Mundialfle

PRODUKT

DYSHEKE

VERSIONI

PA SUSTA

PELHURA

ALOE VERA

PERBERJA BRENDA

GOMME

PERMASA

60 X 120

There are no reviews yet.

Be the first to review “BABY ALOE VERA”

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *