fbpx
Back to top
Share
In stock

TALIA PLUS

Dysheli i Talia Plus përbëhet nga një sistem i sustave te pavarura, i pajisur me një sistem perimetrik kuti të poliuretanit, për një lartësi prej 28 cm.

E gjithë struktura është e mbuluar me pëlhurë antiallergjike antiallergjike, dhe është e pajisur me një sistem të pillow top në Soflex i lëvizshëm në 4 anët me zinxhir perimetrike.

Dysheli i Talia Plus është një produkt i shkëlqyeshëm që ofron një përvojë gjumi të jashtëzakonshme dhe përkrahjen e nevojshme për një gjumë të shëndetshëm dhe të qetë. Me një dizajn të mrekullueshëm dhe elemente cilësore, ky dyshek do t’ju sigurojë një pushim të rehatshëm dhe të relaksuar.

Sistemi i sustave të pavarura është një nga karakteristikat kryesore të këtij dysheku. Sustat e pavarura përshtaten me formën dhe peshën e trupit, ofrojnë mbështetje të personalizuar dhe të përshtatshme për secilën pjesë të trupit. Ky sistem ndihmon në zbutjen e pikave të presionit dhe në përmirësimin e qarkullimit të gjakut, duke ju siguruar një ndjesi të përkryer të komoditetit dhe mbështetjes.

Sistemi perimetrik i kutisë së poliuretanit është një teknologji e avancuar që është i vendosur në të gjithë perimetrin e dyshekut. Ky sistem siguron stabilitetin dhe rezistencën e nevojshme për të mbajtur dysheku në formën e tij të duhur, duke ofruar një mbështetje të qëndrueshme në të gjitha pjesët e trupit. Gjithashtu, ky sistem përhap më tej zonat e mbështetjes dhe ndihmon në parandalimin e transferimit të lëvizjeve, duke siguruar një gjumë të qetë dhe pa ndërprerje.

Dysheli i Talia Plus vjen i pajisur me një shtresë të pillow top në Soflex në të katër anët me zinxhir perimetrik. Kjo teknologji e lejon përdoruesin të lëvizë dhe të kthehet në dyshek në mënyrë të lirë dhe të lehtë, duke i ofruar një ndjesi shtesë të butësisë dhe komoditetit.

Pëlhura e cilësisë së lartë antialergjike, që mbulon tërë strukturën e dyshekut, është e projektuar për të qenë e ndjeshme ndaj lëkurës dhe për të parandaluar reaksione alergjike. Ky dyshek është i përkushtuar ndaj sigurisë dhe komoditetit tuaj, duke ju ofruar një mjedis të pastër dhe të freskët për një gjumë të shkëlqyeshëm.

Dysheli i Talia Plus ka një filter të mesëm h2 që garanton një pushim të rehatshëm dhe relaksues. Ky filter kontrollon temperaturën dhe lagështinë e dyshekut, duke ju ofruar një ambient të përshtatshëm dhe të freskët për gjumë. Për më tepër, është veçanërisht i përshtatshëm për njerëzit me strukturë të fortë fizike dhe ata që preferojnë mbështetjen ortopedike, duke i ofruar mbështetje të mirëfilltë për pjesët kritike të trupit dhe ndihmuar në mbajtjen e një pozicioni të drejtë gjatë gjumit.

Me Dyshelin e Talia Plus, ju do të përjetoni një gjumë të mrekullueshëm dhe të shëndetshëm, duke u përfituar nga përkushtimi maksimal ndaj detajit, dizajnit të lartë dhe teknologjisë së avancuar. Përvoja e shkëlqyeshme e gjumit dhe përfitimet shëndetësore që ofron ky dyshek do t’ju bëjnë të ndiheni të freskët, të rikuperuar dhe gati për një ditë të re të mbushur me energji dhe aktivitete.

Permasat:

  • TEK  –  90X190
  • TRECEREK  –  120X190
  • DOPIO  –  160X190
  • SUPER DOPIO  –  180X200
  • Cdo permase tjeter me porosi

Furnitori: Mecflex

There are no reviews yet.

Be the first to review “TALIA PLUS”

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *