fbpx
Back to top
Share
In stock

BIOS CON REGOLATORI

BIOS CON REGOLATORI

Ky super produkt është një zgare ortopedike e veçantë me një profil multistrat ahu. Korniza e zgares është bërë nga një material multistrat ahu, i cili ofron qëndrueshmëri dhe mbështetje të mirë për trupin gjatë gjumit.

Numri i rrigave në zgare varion, duke filluar nga 14 në versionin standard dhe duke shkuar deri në 28 në versionin dopio. Kjo përshtatet me preferencat dhe nevojat tuaja për mbështetje.

Në strukturën e zgares, rrigat janë të vendosura në multistrat ahu të përkulura me avull dhe janë të futura me guaina plastike për të ndihmuar në mbajtjen e tyre dhe për të parandaluar kërcitjen.

Një nga veçoritë e veçanta të kësaj zgare ortopedike janë katër rriga qendrore të dyfishta. Këto rriga ju lejojnë të kontrolloni ngurtësinë e pjesës së sipërme të zgares. Me ndihmën e rrëshqitësve plastikë të vendosur në to, ju mund të ndryshoni nivelin e mbështetjes në zonën e mesit sipas preferencave tuaja. Kjo ju jep mundësinë për të përshtatur mbështetjen në trupin tuaj dhe për të siguruar një gjumë të këndshëm dhe të relaksuar.

Zgara ortopedike me profil multistrat ahu është një zgjidhje e shkëlqyeshme për të siguruar mbështetje optimale për trupin gjatë gjumit. Struktura e saj të veçantë dhe rrigat e kontrollueshme ju lejojnë të personalizoni nivelin e komoditetit dhe mbështetjes për të përmbushur nevojat tuaja individuale. Kjo zgare është e përshtatshme për të gjithë ata që kërkojnë një zgjidhje cilësore për një gjumë të qetë dhe të relaksuar.

There are no reviews yet.

Be the first to review “BIOS CON REGOLATORI”

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *