fbpx
Back to top
Share
In stock

ALBECO

Zgarë ortopedike me një profil të patentuar e cila është e përthyer në një formë të veçantë.

Lyerja e hekurit është me bojë pluhuri jo toksike dhe rezistente ndaj gërvishtjeve.

Profili i hekurit është 5×2,8cm me një spesor të trashë 1,9mm.

Ky super produkt është një zgarë ortopedike e veçantë që ofron një shtrirje të përkryer dhe mbështetje për trupin tuaj. Profili i saj, i cili është i patentuar, është projektuar me kujdes dhe është përthyer në një formë të veçantë për të siguruar përshtatjen optimale dhe komoditetin e nevojshëm për ju.

Një nga avantazhet kryesore të kësaj zgare është lyerja e hekurit me bojë pluhuri jo toksike dhe rezistente ndaj gërvishtjeve. Ky lloj lyerjeje jo vetëm që e bën atë të bukur vizualisht, por gjithashtu siguron një shtresë mbrojtëse që e mban të qëndrueshme dhe të gjallë për një kohë të gjatë.

Profili i hekurit i kësaj zgare ka një dimension prej 5×2.8 cm dhe një spesor të trashë prej 1.9 mm. Kjo e bën atë të fortë dhe rezistente ndaj ndikimit të peshës së trupit tuaj, duke siguruar një mbështetje të qëndrueshme dhe stabile.

Zgara është e pajisur me katër këmbë, të cilat janë projektuar për të ofruar stabilitet maksimal dhe për të ndihmuar në mbështetjen e peshës së trupit tuaj në mënyrë të barabartë.

Përveç kësaj, kjo zgare ka 26 rriga multistrat ahu të ngushta, të cilat janë futur në anësoret e tyre në kanalet e hekurit të zgares. Kjo krijon një strukturë të fortë dhe të qëndrueshme, që siguron mbështetje të përkryer për trupin tuaj dhe ju ndihmon të shpërndani peshën në mënyrë të barabartë në të gjithë sipërfaqen e zgares.

Për të shtuar më shumë stabilitet dhe rezistencë, zgara është pajisur me dy shina hekuri të ngjitur në mes të saj. Kjo krijon një lidhje të fortë dhe të sigurt midis pjesëve të zgares, duke siguruar që ajo të mbetet e përqëndruar dhe të qëndrueshme në përdorim.

Me këto karakteristika të veçanta, zgara ortopedike me profil të patentuar është një zgjedhje e shkëlqyeshme për të siguruar një gjumë të qetë dhe të relaksuar, duke ofruar mbështetje të përshtatshme për trupin tuaj dhe duke ndihmuar në ruajtjen e një pozicioni të drejtë gjatë gjumit.

Permasat:

  • TEK  –  90X190
  • TRECEREK  –  120X190
  • DOPIO  –  160X190
  • SUPER DOPIO  –  180X200
  • Cdo permase tjeter me porosi

 

RRIGA

MULTISTRAT AHU

TELAI

METAL

PERFORCIME

DY SHINA NE MES

PERMASA TEK

90 X 190

PERMASA TRECERKSH

120 X 190

PERMASA DOPIO

160 X 190

PERMASA SUPER DOPIO

180 X 200

There are no reviews yet.

Be the first to review “ALBECO”

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *