fbpx
Back to top
Share
In stock

SILVER ATP

Profili i hekurit te zgares ortopedike me nje forme te vecante, I harkuar ne anesore, I harkuar ne brendesi te profilit per te evituar cdo demtim te pacientit, dhe per nje fortesi me te madhe

Rriga 26 cope ne te gjithe gjatesine e zgares dhe 6 rriga shtese ne qender per te krijuar nje perforcim te bazamentit ( aty ku mbeshtetet dysheku )

Zgara ortopedike Silver ATP është një zgare e specializuar dhe e përshtatshme për nevojat ortopedike. Kjo zgare ofron një kombinim tërheqës të rehatimit, stabilitetit dhe personalizimit të pozicionit të zgares, për të siguruar një përvojë të përshtatshme dhe të qëndrueshme gjatë përdorimit.

Korniza e zgares është e realizuar me një material hekuri të patentuar, i cili është kthyer në formë të dyfishtë për të siguruar një forcë më të madhe. Kjo kornizë hekurash ofron mbështetje dhe qëndrueshmëri të nevojshme për të mbajtur peshën e trupit me lehtësi dhe siguri.

Pjesa e levizshme e kornizës tubolare hekuri është një karakteristikë kryesore e kësaj zgare ortopedike. Përmes një mekanizmi manual, përdoruesi ka mundësinë të ndryshojë pozicionin e zgares sipas preferencave të tyre. Pjesa e shpinës mund të ngrihet deri në 70 gradë, duke siguruar mbështetje të nevojshme për personat me nevoja ortopedike të veçanta.

Rriga e ngushtë multistrat ahu është një element i përshtatshëm dhe funksional i zgares. Kjo rrigë ofron mbështetje shtesë dhe rregullim të qëndrueshëm për pjesën e sipërme të trupit, duke siguruar komoditet dhe ndihmë për qëndrimin dhe qëndrueshmërinë.

Zgara është pajisur me rriga të dyfishta në pjesën lombare, të cilat ofrojnë një mbështetje të shtuar për këtë zonë të trupit. Këto rriga janë të vendosura në telain levizës dhe mbahen nga guaina plastike. Guainat plastike ndihmojnë në rregjistrimin e fortesisë dhe ofrojnë një ndihmë të vlefshme për personalizimin e mbështetjes sipas nevojave të përdoruesit.

Gjithashtu, zgara është e pajisur me guaina plastike që mbajnë dhe amortizojnë rrigat në telain levizës. Këto guaina plastike ndihmojnë në eliminimin e zhurmave dhe ofrojnë një përvojë të qetë dhe të këndshme gjatë lëvizjes.

Kriku levizës manual në pjesën e kokës dhe të këmbëve është një karakteristikë e rëndësishme e zgares Silver ATP. Ky krik lejon përdoruesin të ndryshojë pozicionin e shpinës dhe këmbëve sipas preferencave të tyre. Përdorimi i këtij mekanizmi lejon ngritjen e pjesës së shpinës në 70 gradë dhe ngritjen e këmbëve në 20 gradë, për të siguruar një pozicion të rehatshëm dhe të përshtatshëm për përdoruesin.

Ndaluesi i dysheku është një ndërtesë e rëndësishme në zgaren Silver ATP. Ky ndalues siguron që dysheku të mbetet në vend gjatë lëvizjes, duke parandaluar rrëzimin dhe ofroj një ndihmë të nevojshme për stabilitetin dhe sigurinë gjatë përdorimit të zgares.

Stafa për montimin e kembeve dhe këmbet për të mbeshtetur zgaren janë pjesë integrale të konstruksionit të zgares. Stafa siguron montimin e qëndrueshëm të kembeve në zgare, ndërsa këmbet ofrojnë mbështetje dhe stabilitet shtesë për të gjithë strukturën.

Zgara ortopedike Silver ATP me levizje manuale ofron një zgjidhje cilësore dhe të personalizuar për personat me nevoja ortopedike. Përdorimi i materialeve të larta, teknologjisë së avancuar dhe dizajnit të përsosur e bëjnë këtë produkt një zgjedhje të shkëlqyeshme për të përmirësuar qëndrimin, komoditetin dhe cilësinë e fjetjes.

Permasat:

  • TEK  –  90X190
  • TRECEREK  –  120X190
  • DOPIO  –  160X190
  • SUPER DOPIO  –  180X200
  • Cdo permase tjeter me porosi

 

Furnitori: Mecflex

There are no reviews yet.

Be the first to review “SILVER ATP”

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *