fbpx
Back to top
Share
In stock

TAVOLA

Telai perimetral i zgarës ortopedike profil hekuri tubolar 40 x 30 x 1.5mm.

Mesi i saj përforcohet me tre shina hekuri tubolare 40 x 20 x 1.5mm.

E gjithë pjesa e hekurit është lyer me një bojë jo-toksike.

Në siperfaqe ka rrigat me material dru ahu.

Pjesa e shtresës së tavolave është prej druri i punuar

4 këmbë

Telai perimetral i zgares ortopedike ka një profil hekuri tubolar me dimensione 40 x 30 x 1.5mm. Ky profil i fortë dhe i rezistent siguron strukturën bazë të zgares dhe i jep stabilitet dhe qëndrueshmëri të nevojshme.

Mesi i zgares është përforcuar me tre shina hekuri tubolare me dimensione 40 x 20 x 1.5mm. Këto shina shtojnë fortesë dhe rezistencë të zgares ortopedike, duke i ofruar atij një mbështetje të përshtatshme dhe siguri shtesë për përdoruesin.

E gjithë pjesa e hekurit është lyer me një bojë jo-toksike. Ky shtresë e bojës jo-toksike ofron një mbrojtje kundër rëndimeve dhe korrozionit, ndërsa siguron një pamje të përshtatshme dhe të pastër të zgares ortopedike.

Në siperfaqe të zgares, rrigat janë të vendosura me material dru ahu. Rrigat e drurit ahu ofrojnë elasticitet, mbështetje të përshtatshme për trupin dhe ndihmojnë në zbutjen e tensioneve muskulore. Kjo përbërje druri dhe hekuri kombinohen për të ofruar një kombinim të përsosur të rezistencës dhe komoditetit.

Pjesa e shtresës së tavolave të zgares është prej druri të punuar. Kjo shtresë prej druri të punuar siguron një sipërfaqe të rregullt dhe të qëndrueshme për dyshekun dhe përdoruesin.

Zgara ortopedike është e pajisur me katër kemba të qëndrueshme, të vendosura në çdo cep të zgares. Këto kemba sigurojnë stabilitet dhe mbështetje të sigurtë për zgaren ortopedike, duke garantuar që zgara të qëndrojë në vendin e duhur dhe të ofrojë mbështetje të përshtatshme.

Ky lloj zgare ortopedike ofron një kombinim të mirë të materialeve të larta dhe dizajnit të qëndrueshëm, për të ofruar një zgare të sigurtë, stabile dhe komode për përdoruesin.

PËRMASAT

  • TEK – 90X190
  • TREÇEREK – 120X190
  • DOPIO – 160X190
  • SUPER DOPIO – 180X200

*Çdo përmasë tjetër vjen me porosi.

There are no reviews yet.

Be the first to review “TAVOLA”

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *