fbpx
Back to top
Share
In stock

EXTRA

Struktuara e brendeshme e dyshekut Extra eshte e perbere nga sistemi I sustave tradicionale, te lidhura me njeratjetren ne menyre te ngushte, ky system te ofron nje stabilitet maksimal.

  • Sistemi BONNEL është sistemi klasik i sustave. Kjo lloj strukture garanton një shkëmbim të lartë ajri. Çdo sustë e vetme bikonike përbëhet nga një tel çeliku i zbutur dhe i fosfatizuar, dhe një trajtim i veçantë që i bën ata jo-deformueshëm. Burimet janë mbledhur me një spirale, e cila siguron një bashkim të përsosur dhe optimizon punën e vetë burimeve.

Dysheku “Extra” ofron një eksperiencë gjumi të shkëlqyeshme dhe siguron një stabilitet maksimal për të siguruar një pushim të këndshëm dhe të qetë. Struktura e brendshme e këtij dysheku është e bazuar në sistemin e sustave tradicionale, të lidhura ngushtë me njëra-tjetrën për të ofruar një stabilitet të fortë.

Sistemi “Bonnel” është një sistem klasik i sustave që siguron një shkëmbim të lartë ajri brenda dysheku. Çdo sustë e vetme bikonike është e krijuar nga një tel çeliku i zbutur dhe i fosfatizuar, i cili është trajtuar posaçërisht për të siguruar që ata mos deformohen. Këto burime janë mbledhur së bashku me një spirale për të siguruar një bashkim të përsosur dhe për të optimizuar funksionimin e tyre. Sistemi “Box” është një strukturë mbështetëse rrethuese, e cila është jo deformueshme dhe është krijuar për të përballuar stresin e vazhdueshëm që dysheku pësojnë.

Pëlhura “Sanicot” është trajtuar me një metodë të veçantë dhe natyrale, e cila ndihmon në eliminimin e acaruesve, mykut dhe baktereve, duke shkatërruar substancat organike që janë ushqimi i këtyre parazitëve. Kjo trajtim i veçantë bën që “Sanicot” të jetë një ndihmë e vlefshme, veçanërisht për personat me alergji.

Banda perimetrash, me frymëmarrje me 6 doreza, siguron një qarkullim më të mirë të ajrit brenda dysheku, duke e mbajtur të freskët dhe të mbyllur mirësisht. Për më tepër, tapiceria përdor teknologjinë 3D SPACE, një strukturë e veçantë tre-dimensionale, e cila lejon pëlhurën të reagojë ndaj presionit të një peshë dhe të rikthejë formën e saj origjinale. Kjo teknologji siguron një përvojë të rehatshme dhe një pëlhurë të përshtatshme që përshtatet me trupin tuaj.

Dysheku “Extra” është një zgjedhje e shkëlqyeshme për të gjithë ata që kërkojnë një gjumë të qetë, stabilitet maksimal dhe një ndjenjë të përshtatshme.

Permasat:

  • TEK  –  90X190
  • TRECEREK  –  120X190
  • DOPIO  –  160X190
  • SUPER DOPIO  –  180X200
  • Cdo permase tjeter me porosi

 

Furnitor: Mecflex

There are no reviews yet.

Be the first to review “EXTRA”

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *