fbpx
Back to top
Share
In stock

ECOGEN

Pushim pastrues me nje dyshek si Ecogen

Te gjitha karakteristikat e bimes Aloe Vera ne nje prekje. Mikro qelisat e pelhures Aloe Helth hapen ne kontaktin me lekuren dhe rileshojne substancat e dobishme qe ato permbajne. Nje mireqenie dizintoksikuese qe trupi thith lehtesisht ndersa pushon mbi strukturen lattice me densitet te diferencuar ne 7 zona.

Ecogen është një dyshek shumë i veçantë që ofron një përvojë të shkëlqyeshme të pushimit dhe pastrimit. Ky produkt kombinon një sërë elementesh për të siguruar një gjumë të relaksuar dhe për të përmirësuar mirëqenien tuaj në mënyrë natyrale.

Pëlhura e Ecogen është e pasuruar me Aloe Vera, një bimë me karakteristika të mrekullueshme për shëndetin dhe lëkurën. Mikro-qelizat e pëlhurës së Aloe Health hapen në kontakt me lëkurën dhe lëshojnë substanca të dobishme që ato përmbajnë. Ky proces sjell një efekt detoksikues në trup, duke ndihmuar në pastrimin dhe rilindjen e tij. Kjo mireqenie dizintoksikuese është lehtësisht e përvetësueshme nga trupi gjatë gjumit dhe vepron në harmoni me strukturën lattice të dyshekut, e cila është e përbërë nga materiale me densitet të diferencuar në 7 zona.

Dysheku Ecogen ka një përkrahje të veçantë në zonën lumbare. Dy segmentet e përkrahuara në pjesën e mesme të dyshekut ofrojnë një konfort të veçantë për shpatullat dhe kurrizin. Zonat periferike të dyshekut janë forcuar shtesë për të rritur rezistencën e përgjithshme të produktit, duke garantuar një stabilitet të mirë dhe mbështetje të përshtatshme.

Struktura e pelhurës 3D Space është një element i veçantë i dyshekut Ecogen. Ky dizajn special tre-dimenzional lejon pelhurën të reagojë ndaj presionit të krijuar nga pesha e trupit. Kjo ndjekje e formës së trupit dhe rifitimi i formës origjinale të pelhurës siguron një ndjesi të përhapur të komoditetit dhe përshtatjes së përsosur për trupin tuaj.

Përmbajtja e Aloe Health në pëlhurën e dyshekut është një karakteristikë e veçantë. Miliona mikro-qeliza në pëlhurë janë të pafundme dhe përbëhen nga esenca e Aloe Veras. Kur keni kontaktin e parë me lëkurën, këto mikro-qeliza aktivizohen dhe japin përfitimet e Aloe Veras. Kjo karakteristikë e veçantë të pelhurës sjell një ndjenjë të freskët dhe të mrekullueshme, duke kontribuar në përmirësimin e mirëqenies tuaj.

Në përfundim, dysheku Ecogen është një zgjedhje e shkëlqyeshme për ata që dëshirojnë të përjetojnë pushim të kualitetit të lartë dhe përfitime të shëndetshme në mënyrë natyrale. Me kombinimin e strukturës së lartë të lattice, pëlhurës me Aloe Vera dhe dizajnit tre-dimenzional të pelhurës, ky dyshek ofron një përvojë të paharrueshme të komoditetit dhe pastrimit, duke përmirësuar qëndrueshmërinë e trupit tuaj dhe mirëqenien tuaj gjatë gjumit.

 

Furnitor: Mecflex

Permasa:

  • TEK  –  90X190
  • TRECEREK  –  120X190
  • DOPIO  –  160X190
  • SUPER DOPIO  –  180X200
  • Cdo permase tjeter me porosi

There are no reviews yet.

Be the first to review “ECOGEN”

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *