fbpx
Back to top
Share
In stock

SUBLIME SILVER

Argjen terapia

Persosmerisht anti static, argjendi eshte perdorur prej shekujsh per qellime terapeutike. Silver Safe eshte nje pelhure e perbere nga argjendi i paster dhe fale antistatikes se shkelqyer qe e karakterizon, ndihmon te shkarkoje ngarkesat e bezdisshme elektro statike. Jo vetem kaq, eshte nje pelhure anti bakteriale dhe per shkak te vecorise se saj ndricuese dhe reflektuese shperndane nxehtesine trupore ne meryre uniforme dhe te rehateshme. Sublime Silver ka nje karakteristike tjeter qe e ben nje product te cmuar. Shtresat izoluese jane ne Ecoelast nje shkume poliuretane me qeliza te hapura.

Ky dyshek është i veçantë për shkak të elementeve cilësore dhe teknologjive të përparuara që përfshin. Le të shpjegojmë secilin element në mënyrë të shtjelluar për të krijuar një pamje të plotë të përfitimeve të tij.

Pelhura Silversafe është një material i veçantë i vendosur në sipërfaqen e dyshekut. Kjo pelhurë ka një përbërje që përfshin fibra të trajtuara me argjend, e cila ofron një ndjesi të butë dhe të freskët për gjumë të shkëlqyeshëm. Përveç kësaj, fibrat e argjendit kanë veti antimikrobiale, duke ndihmuar në luftimin e baktereve dhe alergjive.

Shtresa e poliuretanit është një element i rëndësishëm i këtij dysheku. Poliuretani është një material i shkëlqyeshëm që ofron një ndjesi të butë dhe elastike. Ky material siguron një mbështetje optimale për trupin dhe ndihmon në zbutjen e pikave të presionit, duke përmirësuar qëndrimin dhe qetësinë gjatë gjumit.

Sustat e pavarura janë një veçori thelbësore e këtij dysheku. Kjo teknologji e përparuar siguron mbështetje individuale për secilën pjesë të trupit, duke ndihmuar në qetësinë dhe komoditetin e gjumit. Sustat e pavarura përshtaten me pozicionin dhe peshën e trupit tuaj, ofrojnë ndjesi të personalizuar dhe ndihmojnë në zbutjen e tensionit në muskuj.

Sistemi i ajerosjes 3D është një inovacion që rregullon ajrimin e dyshekut. Ky sistem siguron qarkullim të lirshëm të ajrit nëpër shtresat e dyshekut, duke krijuar një mikroklimë të freskët dhe të rehatshme për gjumë të qetë dhe të freskët.

Dysheku gjithashtu ka një sistem qepjeje kapitone, i cili i lidh shtresat e dyshekut së bashku në një mënyrë të rafinuar. Kjo qepje siguron që materialet të qëndrojnë në vend dhe ofrojnë një ndjesi të përhershme të stabilitetit dhe mbështetjes.

Boksimi i fortë që rrethon tërë perimetrin e dyshekut jep rezistencë dhe mbështetje të shtuar. Ky boksim siguron që dysheku të mbetet i qëndrueshëm dhe të mos lëvizë gjatë gjumit, duke garantuar që ju të mbeteni në një pozicion të rehatshëm dhe të qetë gjatë natës.

Fibrat antialergjike të vendosura në të dy krahet e dyshekut janë një detaj i rëndësishëm për personat me ndjeshmëri të lartë ndaj alergjive. Këto fibre parandalojnë akumulimin e pluhurit dhe akarëve të lëkurës në dyshek, duke siguruar një mjedis të pastër dhe të shëndetshëm për gjumë.

Dysheku ka dy krahe të ndryshme për të përshtatur me kushtet e ndryshme sezonale. Krahu veror me pambuk ofron një ndjesi të butë dhe të freskët për sezonin e ngrohtë, ndërsa krahu dimeror me lesh ofron një ndjesi të ngrohtë dhe të rehatshme për sezonin e ftohtë. Këto dy krahe shtojnë fleksibilitet dhe përshtatje për të përmirësuar eksperiencën e gjumit sipas preferencave tuaja.

Dyzet doreza të vendosura në të katër anët e dyshekut sigurojnë që ai të jetë i lehtë për tu manovruar dhe përdorur. Këto doreza ofrojnë një ndihmë shtesë për përdorimin e dyshekut dhe mundësojnë lëvizje të lehta dhe vendosje të rehatshme të dyshekut.

Qepja e rafinuar dhe perkushtimi maksimal në krijimin e këtij dysheku tregojnë përkujdesjen dhe vlerën e dedikuar për cilësinë dhe performancën e produktit. Çdo detaj është marrë parasysh për të ofruar një përvojë gjumi të përsosur dhe të përkrahur.

Në përfundim, ky dyshek me elementet e tij të përparuara është zgjedhja e duhur për ata që dëshirojnë një gjumë të shkëlqyeshëm dhe një përkushtim maksimal ndaj cilësisë. Përbërësit e tij të zgjedhur me kujdes dhe teknologjitë e përparuara ofrojnë një ndjesi të përkryer dhe mbështetje të personalizuar për një përvojë gjumi të jashtëzakonshme.

Permasa:

  • TEK  –  90X190
  • TRECEREK  –  120X190
  • DOPIO  –  160X190
  • SUPER DOPIO  –  180X200
  • Cdo permase tjeter me porosi

Furnitori: Mecflex

There are no reviews yet.

Be the first to review “SUBLIME SILVER”

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *