fbpx
Back to top
Share
In stock

ECOSIN

Relax dhe konfort me pak cm lartesi si dysheku Ecosin

Struktura me lattice me densitet te diferencuar me 7 zona, me qender te forcuar pej 16 cm, me pelhure te trajtuar me Sanicot, nje process totalisht natyral qe shkaterron te gjitha substancat organike dhe eliminon rrezikun e alergjise, pa perdorur substance kimike te demshme.

Dysheku Ecosin është një produkt i shkëlqyeshëm që kombinon relaksin dhe komoditetin me një lartësi mjaft të reduktuar. Ky dyshek është projektuar me elemente të veçanta për të ofruar një përvojë të mrekullueshme të pushimit, duke siguruar një ndjesi të përshtatshme dhe të këndshme për trupin tuaj.

Struktura e dyshekut Ecosin është e bërë me lattice me densitet të diferencuar në 7 zona. Kjo strukturë është e ndërtuar me qendra të forcuar në përmasa prej 16 cm, duke siguruar një mbështetje të përshtatshme dhe të barabartë për të gjithë trupin. Pëlhura e dyshekut është trajtuar me Sanicot, një proces tërësisht natyral që shkatërron substancat organike dhe eleminon rrezikun e alergjive, pa përdorur substancë kimike të dëmshme.

Një aspekt i rëndësishëm i dyshekut Ecosin është përkrahja e pavarur në zonën lumbare. Kjo përkrahje e veçantë është ofruar përmes dy segmenteve të përqasuara në pjesën e mesme të dyshekut, duke krijuar një ndjesi të mahnitshme të komoditetit në shpatulla. Në fund të dyshekut, zona periferike është forcuar shtesë për të rritur rezistencën e përgjithshme të produktit, duke siguruar një stabilitet të lartë dhe mbështetje të fortë.

Pëlhura e dyshekut Ecosin është e bërë nga Sanicot STRECH, një material që kombinon pambukun dhe poliesterin. Kjo pëlhurë e veçantë siguron një ndjesi të butë dhe elastike, duke përmirësuar ndjenjën e komoditetit dhe duke i dhënë një aspekt estetik tërheqës. Përveç kësaj, pëlhura është e qëndrueshme dhe e lehtë për t’u pastruar, duke ofruar një përvojë të përshtatshme dhe të këndshme për përdoruesin.

Në përfundim, dysheku Ecosin është një zgjedhje e shkëlqyeshme për ata që kërkojnë relaks dhe komoditet me një lartësi të pakët. Me strukturën e lattice me densitet të diferencuar, përkrahjen e pavarur në zonën lumbare dhe pëlhurën e trajtuar me Sanicot STRECH, ky dyshek ofron një përvojë të jashtëzakonshme të pushimit dhe komoditetit.

Permasat:

  • TEK  –  90X190
  • TRECEREK  –  120X190
  • DOPIO  –  160X190
  • SUPER DOPIO  –  180X200
  • Cdo permase tjeter me porosi

 

Furnitor: Mecflex

There are no reviews yet.

Be the first to review “ECOSIN”

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *