fbpx
Back to top
Share
In stock

ISCHIA GOMMA

Procida eshte nje dysheke i veshur me nje pelhure Pambuk 100%. Ky dyshek eshte i mbushur me fibra anti-alergjike dhe ne mes te tij lastra sfungjeri i pa deformueshem me densitet te larte. Dysheku eshte i paisur me doreza me perberje te njejte me dysheku, ajrosje 3D per nje frymemarje me te mire te dyshekut.

Dysheku Ischia është një zgjidhje e shkëlqyeshme për ata që kërkojnë një gjumë të komodshëm dhe të shëndetshëm. Ai është i veshur me një pelhurë 100% pambuku, e cila ofron një ndjenjë të butë dhe të këndshme gjatë gjumit.

Brenda dyshekut Ischia, gjeni fibra anti-alergjike që ndihmojnë në parandalimin e reaksioneve alergjike gjatë gjumit. Kjo përbërje siguron një mjedis të pastër dhe të shëndetshëm për të fjetur, duke garantuar qetësi dhe freski gjatë natës.

Në mes të dysheku, ka lastra sfungjeri të pa deformueshëm me densitet të lartë. Ky material i cili është shumë i rezistent dhe i qëndrueshëm, ofron një mbështetje optimale për trupin dhe siguron një qëndrim të drejtë dhe të përshtatshëm gjatë gjumit.

Dysheku Ischia është i pajisur me doreza të përbëra nga e njëjta pëlhurë si pjesa e sipërme e dysheku. Kjo siguron një përputhje të plotë estetike dhe funksionale dhe siguron një frymemarrje të mirë për të fjeturit.

Sistemi i ajrosjes 3D është i integruar në dyshekun Ischia, duke siguruar një frymemarrje të mirë dhe një qarkullim të lirë të ajrit në të gjithë dyshekun. Ky sistem inovativ ndihmon në eliminimin e lagështisë dhe mbajtjen e dyshekut të freskët dhe të këndshëm gjatë gjumit.

Dysheku Ischia vjen në paketim të hapur dhe është gati për përdorim menjëherë pas hapjes. Mund ta vendosni direkt në krevat dhe të përjetojmë një gjumë të rehatshëm dhe të shëndetshëm për të përmirësuar cilësinë e pushimit tuaj. Me dysheku Procida, do të keni një përvojë të mrekullueshme të gjumit dhe një mënyrë të përsosur për të relaksuar trupin dhe mendjen.

  • H23
  • Permasat: TEK  –  90X190
  • TRECEREK  –  120X190
  • DOPIO  –  160X190
  • SUPER DOPIO  –  180X200
  • Cdo permase tjeter me porosi

Furnitor: Mundialflex

There are no reviews yet.

Be the first to review “ISCHIA GOMMA”

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *