fbpx
Back to top
Share
In stock

GHOST

Krevati Ghost, eshte nje sistem inovativ ne fushen e krevateve per hapesira te vogla.

Krevati eshte i paisur me nje mekanizem shume cilesore te automatizuar dhe te motorizuar, jep mundesine per te patur nje krevat te mirefillte, por ne te njejten kohe te jep mundesine e shrytezimit ne maksimum te hapesirave te vogla ne ambientet e shtepise, zyre, klinike, etj.

Krevati Ghost është një inovacion revolucionar në fushën e krevateve për hapsira të vogla, duke ofruar një kombinim perfekt midis komoditetit të një krevati të plotë dhe përdorimit maksimal të hapsirave në ambientet e shtëpisë tuaj.

Krevati është i pajisur me një mekanizëm automatik dhe motorik të lartë cilësie, që ju mundëson të keni një krevat të plotësuar, ndërsa në të njëjtën kohë ju lejon të përfitoni maksimumin e hapsirave të vogla në shtëpinë tuaj.

Zgara ortopedike është realizuar me një profil katror shumë rezistent, ku në pjesën e poshtme të zgares ortopedike janë montuar këmbët që funksionojnë në sinkron me hapjen dhe mbylljen e zgares. Ky dizajn i veçantë lejon që zgara të rregullohet me lehtësi dhe të krijojë një sipërfaqe stabile për krevatin dhe veçanërisht për këmbët, në çdo pozicion të hapjes dhe mbylljes së krevatit.

Krahet e montuara në anët e krevatit janë të rregjistrueshme dhe shumë praktike në lëvizje. Sapo hapja e krevatit realizohet, ato fillojnë të lëvizin automatikisht nga mekanizmi i automatizuar. Përveç lëvizjes, ato ofrojnë një stabilitet të madh për krevatin në vetvete dhe veçanërisht për këmbët, ndërsa krevati ulëset në pozicionin përdorues, automatikisht pa kërkuar ndonjë lëvizje të shtesë.

Rrigat e përdorura në këtë krevat janë të realizuara nga materiali i lartë cilësisë Multistrat Ahu. Ky lloj rrigash ofron një përkrahje optimale për trupin, ndihmuan në zvogëlimin e tensionit dhe stresit në zonat ndjeshme si shpina dhe kyçet.

Mekanizmi i përdorur në këtë sistem është i plotësisht patentuar dhe i kolauduar për sigurinë e lëvizjes gjatë stuhisë ose gjumit. Ky mekanizëm sjell një inovacion në linjën e gjumit, duke u mundësuar përdorimi i të njëjtës dhomë për shumë funksione, duke e fshirë krevatin brenda kasës të krijuar për të. Kjo sjellë përfitimin e një hapsire të vlefshme në ambientet e shtëpisë.

Sistemi i këmbëve të palosura automatikisht fshihen plotësisht brenda krevatit, duke mos lënë të duket asnjë kanal në sipërfaqen e kapakut. Kjo jep një pamje të përfunduar dhe të pastër për krevatin, pa pasur ndonjë ndikim negativ në dizajnin e dhomës.

Krevati Ghost krijon një kafaz prej melamine ose multistrati, në të cilin krevati qëndron kur është në pozicion të mbyllur. Kjo i jep krevatit një aspekt të përfunduar dhe elegante, duke përshkruar një ndjenjë të harmonisë dhe stilin e sofistikuar.

Me këtë sistem inovativ të palosjes vertikale, Krevati Ghost shfaq një kombinim perfekt midis performancës, funksionalitetit dhe estetikës, duke sjellë një përvojë të veçantë gjumi dhe përdorim praktik në hapsirat tuaja të vogla të dhomës.

There are no reviews yet.

Be the first to review “GHOST”

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *