fbpx
Back to top
Share
In stock

CARCAF SATEN

Carcafi saten cilesia e te cilit eshte nje nga me te mirat qe krijohen per carcaf per hotel dhe carcaf per shtepi, te cilat krijohen nga nje pelhure 100% pambuk, dhe thurje saten.

Carcafi Saten, një cilësi nga më të mirat që krijohen për carcafë për hotele dhe shtëpi. Këto carcafe krijohen nga një pelhurë 100% pambuku dhe thurje saten, duke siguruar një ndjesi të butë dhe një pamje elegante.

Kompleti përfshin tre elementë:

Carcafi siper: Ky carcaf i lartë zotëron një rol të rëndësishëm në tërheqjen e vëmendjes dhe estetikën e gjumit tuaj. Punimi me thurje saten i jep atij një prekje të butë dhe një pamje të bukur. Gjatë gjumit, ky carcaf ofron një përvojë të komoditetshme dhe të relaksuar.

Carcafi poshte: Ky carcaf i poshtëm ka një funksion mbrojtës dhe i siguron shtratit tuaj një mbrojtje shtesë. Përdorimi i një pelhure të butë dhe cilësore 100% pambuku siguron një ndjesi të rehatshme dhe një prezantim të bukur në shtrat.

Kellefi jastiku: Kellefi jastiku i përfshirë në komple tashmë është një element shtesë i cili siguron një mbajtje të sigurt dhe të rregullt të carcafëve në shtrat. Kellefi i jastikut është i lartë cilësisht dhe përshtatet mirë me carcafin poshte dhe siper për të siguruar një zgjidhje të plotë dhe të përshtatshme për shtratin tuaj.

Ky kompleti i carcafëve të cilësisë së lartë është i përshtatshëm për hotele dhe shtëpi, dhe do t’ju ofrojë një përvojë gjumi të mrekullueshme dhe një pamje të bukur dhe të përfunduar për shtratin tuaj.

Permasat:

  • TEK  –  90X190
  • TRECEREK  –  120X190
  • DOPIO  –  160X190
  • SUPER DOPIO  –  180X200
  • Cdo permase tjeter me porosi

 

Furnitor: MEGAFLEX

There are no reviews yet.

Be the first to review “CARCAF SATEN”

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *