fbpx
Back to top
Share
In stock

HOTEL RETE

Hotel Rete, Zgara e shtratit Jashtëzakonisht e qëndrueshme me rripa standarde elastike që përforcojnë bazën e shtratit.

Hotel Rete është një zgare e shtratit jashtëzakonisht e qëndrueshme dhe inovative, e dizajnuar për të plotësuar nevojat e strukturave akomoduese si hotelet, b&b, bujtina, motelet, spitale dhe shumë të tjera. Ky produkt i avancuar vjen me një varg karakteristikash të shkëlqyera që e dallojnë nga zgjedhjet e tjera në treg.

Zgara ortopedike e Hotel Rete është e realizuar me një kombinim të kujdesshëm dhe të mjeshtërisë së inxhinierisë italiane. Përforcimi i zgares përdor një profil hekuri drejtkëndor të ndërthurur me rrasa druri, duke krijuar një strukturë të qëndrueshme dhe rezistente. Profili me dimensione 40×30 mm ofron një stabilitet të lartë dhe siguron një përformancë të jashtëzakonshme në kohë.

Një prej veçorive të veçanta të zgares Hotel Rete është sistemi dopio i rrigave ortopedike në qendër. Ky sistem i dobësuar me qëllim rritjen e komoditetit dhe qëndrueshmërisë, përbëhet nga dy sërira rrigash multistrat Ahu. Për çdo krah të zgares, janë vendosur 14 rriga, duke siguruar një mbështetje optimale për shtratin.

Litari i perforcimit është një komponent tjetër kyç i zgares Hotel Rete. Me një elasticitet të veçantë, litari ofron një amortizim të shkëlqyeshëm për rrigat, ndihmuar në mbajtjen dhe mbështetjen e dyshekut. Kjo jo vetëm ruan integritetin e dyshekut për një kohë të gjatë, por gjithashtu siguron një gjumë të rehatshëm dhe relaksues për përdoruesin.

Për të përmirësuar performancën dhe sigurinë e zgares, Hotel Rete ka një sistem shumëfunksional të bllokimit të levizjes. Ky mekanizëm lejon përdoruesin të ndryshojë pozicionin e zgares me lehtësi dhe siguri, duke e rregulluar në mënyrë të përshtatshme sipas nevojave të tyre. Ky detaj teknik shton një vlerë shtesë në këtë zgare të shkëlqyeshme.

Baza e zgares është ndërtuar me një konstruksion të qëndrueshëm dhe rezistent. Ajo është pajisur me katër rrota për të lehtësuar lëvizjen dhe vendosjen e zgares në ambiente të ndryshme. Kjo baze e fortë dhe funksionale gjithashtu kryen rolin e një kembeje shtesë, duke e bërë zgaren Hotel Rete të përdoret si një krevat me 100% funksionalitet dhe komoditet.

Gjithashtu, është vënë një kujdes i veçantë në zgjedhjen e materialeve për lyerjen e zgares. Baja e përdorur është jo-toksike dhe ka kaluar procesin e piqjes në furrë me temperatura të larta, për të siguruar një rezistencë të shkëlqyeshme dhe për të mbrojtur ambientin dhe përdoruesit nga ndotjet e mundshme.

Hotel Rete është një zgare e shtratit që kombinon stilin e mrekullueshëm me performancën e jashtëzakonshme. Me detajet e tij të kujdesura, teknologjinë e përparuar dhe përdorimin e materialeve të cilësisë së lartë, kjo zgare është zgjedhja perfekte për strukturat akomoduese që kërkojnë kualitetin dhe qëndrueshmërinë në nivelin më të lartë. Hotel Rete do të sigurojë një përvojë rehatuese dhe relaksuese për mysafirët dhe përdoruesit e saj.

Permasat:

  • TEK  –  90X190
  • TRECEREK  –  120X190
  • DOPIO  –  160X190
  • SUPER DOPIO  –  180X200
  • Cdo permase tjeter me porosi

There are no reviews yet.

Be the first to review “HOTEL RETE”

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *