fbpx
Back to top
Share
In stock

ALBECO DOGHE LARGE

Zgare ortopedike me një profil të patentuar e cila është e përthyer në një formë të veçantë.

Lyerja e hekurit është me bojë pluhuri jo toksike dhe rezistente ndaj gërvishtjeve.

Profili i hekurit është 5×2,8cm me një spesor të trashë 1,9mm.

Ky super produkt është një zgare ortopedike e dizajnuar me kujdes për të siguruar mbështetje optimale dhe komoditet gjatë gjumit. Profili i saj të patentuar është përthyer në një formë të veçantë, duke krijuar një strukturë të qëndrueshme dhe ergonomike.

Zgara është e pajisur me një lyerje të hekurit me bojë pluhuri, e cila është jo toksike dhe rezistente ndaj gërvishtjeve. Kjo jo vetëm që i jep një pamje të bukur zgares, por gjithashtu e bën atë të qëndrueshme dhe të mbajtur mirë në përdorim.

Profili i hekurit ka një dimension prej 5×2.8 cm dhe një trashësi prej 1.9 mm. Kjo e bën atë të fortë dhe të rezistueshëm ndaj presionit të trupit gjatë gjumit, ofruar një mbështetje të qëndrueshme dhe të sigurt.

Zgara ka katër këmbë që sigurojnë stabilitet maksimal dhe ndihmojnë në mbështetjen e peshës së trupit me të barabartësi.

Rrjedhur nga profil i zgares, ka shtatë rriga multistrat ahu të gjera. Rrigat janë të vendosura në kanalet e profilizuar të zgares dhe janë të perforcuara me guaina plastike. Kjo krijon një strukturë të qëndrueshme dhe të mbështetjes së mirë për trupin tuaj gjatë gjumit.

Për të shtuar stabilitet dhe rezistencë, zgara është e pajisur me dy shina hekuri që lidhin pjesën mesme të zgares. Kjo ndihmon në ruajtjen e formës së zgares dhe siguron një mbështetje të shtuar për trupin tuaj.

Me këto karakteristika të veçanta, zgara ortopedike me profil të patentuar ofron një zgjidhje të shkëlqyeshme për një gjumë të qetë dhe të relaksuar. Ajo siguron mbështetje të përshtatshme dhe ndihmon në ruajtjen e pozicionit të drejtë të trupit gjatë gjumit, duke kontribuar në mirëqenien dhe përgjumjen e mirë të juaj.

Permasat:

  • TEK  –  90X190
  • TRECEREK  –  120X190
  • DOPIO  –  160X190
  • SUPER DOPIO  –  180X200
  • Cdo permase tjeter me porosi

 

There are no reviews yet.

Be the first to review “ALBECO DOGHE LARGE”

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *