fbpx
Back to top
Share
In stock

EXPORT FIRM

Dyshek Flexsibilitet dhe elasticitet

Fale sistemit box system qe garanton nje shperndarje te peshes se trupit apsolutisht korrekte duke respektuar faktoret anatomik dhe nje fleksibilitet te madh.

Dysheku “Flexibilitet dhe Elasticitet” ofron një përvojë gjumi të shkëlqyeshme dhe përshtatet me perfeksion me nevojat tuaja të ndryshme. Sistemi “Box System” që përdoret në këtë dyshek siguron një shperndarje të peshës së trupit në një mënyrë absolutisht korrekte, duke respektuar faktorët anatomikë dhe ofrojnë një fleksibilitet të madh.

Me 400 susta në versionin e tij martesor, ky dyshek synon të përcjellë traditën, por me një ndjenjë të sotme dhe besueshmëri të garantuar. Fleksibiliteti i sustave të lidhura me sistemin “Box System” të veçantë krijon një kombinim të sigurt dhe besueshëm që do të vërehet me kalimin e kohës. Struktura e këtij dysheku është e bazuar në 400 susta të sistemit “Box System”, duke siguruar një stabilitet të mirë dhe një përvojë gjumi të përsosur.

Materialet dhe sistemet që përdoren në prodhimin e këtij dysheku janë zgjedhur me kujdes dhe janë testuar për cilësinë e tyre. Qëllimi është të përmirësojë performancën e dysheku dhe të sigurojë një pushim optimal për ju. Përdorimi i materialeve cilësore dhe zgjedhja e sistemeve të provuara siguron që ky dyshek të jetë një zgjedhje e shkëlqyeshme për të gjithë ata që kërkojnë një gjumë të relaksuar dhe të kënaqshëm.

Dysheku “Flexibilitet dhe Elasticitet” është një zgjedhje e shkëlqyeshme për të gjithë ata që dëshirojnë një produkt me mbeshtetje të mirë, komoditet dhe fleksibilitet, për të siguruar një gjumë të shkëlqyeshëm dhe të shëndetshëm.

Permasat:

  • TEK  –  90X190
  • TRECEREK  –  120X190
  • DOPIO  –  160X190
  • SUPER DOPIO  –  180X200
  • Cdo permase tjeter me porosi

Furnitor: Mecflex

There are no reviews yet.

Be the first to review “EXPORT FIRM”

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *