fbpx
Back to top
Share
In stock

PROCIDA GOMMA

Procida eshte nje dysheke i veshur me nje pelhure SILVER CARE. Ky dyshek eshte i mbushur me fibra anti-alergjike dhe ne mes te tij lastra sfungjeri i pa deformueshem me densitet te larte. Dysheku eshte i paisur me doreza me perberje te njejte me dysheku, ajrosje 3D per nje frymemarje me te mire te dyshekut.

Dysheku Procida ofron një zgjidhje të shkëlqyeshme për një gjumë të përshtatshëm dhe të rehatshëm. Ai është i veshur me një pelhurë cilësore të quajtur SILVER CARE, e cila ofron përfitime të veçanta për shëndetin dhe higjienën.

Pelhura SILVER CARE ka një teknologji të veçantë që përdor argjendin si një antimikrobial natyral. Kjo ndihmon në luftimin e baktereve dhe mikroorganizmave të dëmshëm, duke krijuar një ambient të pastër dhe të freskët për gjumë.

Dysheku është i mbushur me fibra anti-alergjike, të cilat ndihmojnë në parandalimin e reagimeve alergjike gjatë gjumit. Kjo është një përfitim i rëndësishëm për ata që vuajnë nga alergjitë ose ndjehen të ndjeshëm ndaj materialeve të caktuara.

Në mes të dyshekut Procida gjendet një lastrë sfungjeri e pa deformueshme me densitet të lartë. Kjo lastrë siguron një mbështetje të qëndrueshme dhe të përshtatshme për trupin tuaj gjatë gjumit. Ajo ndihmon në mbajtjen e formës së dyshekut dhe siguron një komoditet të vazhdueshëm në gjumë.

Dysheku është i pajisur me doreza të përbëra nga materialet e njëjtë me ato të dyshekut. Kjo siguron një përshtatje të përkryer midis dorezave dhe pjesës tjetër të dyshekut. Gjithashtu, dysheku ka një sistemit ajrosjes 3D, që lejon qarkullimin e ajrit nëpër dyshek dhe siguron një frymemarrje të mirë për një gjumë më të freskët dhe të relaksuar.

Me lartësinë e tij prej 23 cm, dysheku Procida ofron një profil të kompakt dhe të përshtatshëm për shumë preferenca dhe ambiente gjumi.

Përmbledhtas, dysheku Procida kombinon materialet cilësore, mbushjen e rehatshme dhe teknologjinë e ajrosjes për të krijuar një zgjidhje të shkëlqyeshme për një gjumë të shëndetshëm dhe relaksues.

Permasat:

  • TEK  –  90X190
  • TRECEREK  –  120X190
  • DOPIO  –  160X190
  • SUPER DOPIO  –  180X200
  • Cdo permase tjeter me porosi

 

Furnitor: Mundialflex

There are no reviews yet.

Be the first to review “PROCIDA GOMMA”

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *