fbpx
Back to top
Share
In stock

LETTO ELETT SC 202 DOGHE MOT

Struktura e tera ne celik me rezistence te larte

Lyerja me pluhur eposidrik jo-toksike e pjekur ne furre 200 grade

Ballo e kokes dhe e kembeve eshte me nje tub fi 30 mm, me opsionin qe mund te vendosen spondet kundra renies

Art. SC202 është një krevat elektrik me katër seksione dhe lartësi fikse, i njohur edhe si Versioni Klasik. Kjo përshkrim ju jep një pamje të përgjithshme të karakteristikave dhe tipareve të këtij produkti.

Krevati ka një strukturë të plotë të prodhuar nga çeliku me rezistencë të lartë, që i jep stabilitet dhe durabilitet të gjatë. Përmbajtja është e lyer me pluhur eposidrik jo-toksik, i cili është i pjekur në furrë në temperaturën 200 gradë Celsius. Kjo teknikë i jep strukturës një shtresë mbrojtëse dhe e bën atë rezistente ndaj përdorimit të përditshëm.

Balloja e kokes dhe e këmbëve është e bërë me një tub fi 30 mm dhe ka opsionin për vendosjen e spondeve për të parandaluar rrëzimin. Paneli i vendosur në krye dhe në këmbë është i bërë me materiale laminati të cilat i japin krevatit një pamje të bukur dhe të përshtatshme.

Kati i zgavrës është i pajisur me rriga fleksibile me multishtresa dhe me një sistem Ahu me rregullues të fortesisë. Ky sistem i veçantë ndihmon në mbajtjen e zonës lumbosakrale dhe ofron më shumë komoditet në katër seksionet, ku njëri prej tyre është i fiksuar ndërsa të tjerët janë të lëvizshëm.

Rregullimi i pjesës së shpinës dhe të këmbëve bëhet elektrikisht, duke mundësuar lëvizjen e tyre të pavarur ose bashkërenduar. Shpina mund të ngrihet në një kënd prej 0 deri në 70 gradë, ndërsa këmbët mund të ngrihen në një kënd prej 0 deri në 25 gradë.

Krevati është pajisur me dy motorë të cilët përmbushin standardet CEE për sigurinë elektrike. Ata punojnë me energjinë 24 volt dhe janë të lartësisë së lartë me kabllo të komandimit. Telekomanda për krevatin përmban gjashtë komanda të ndryshme dhe mundësinë e bllokimit të secilit funksion.

Krevati ka katër këmbë të rrumbullakëta të filetueshme me diametër 60 mm nga çeliku. Madhësia e jashtme maksimale e krevatit është 203 x 93 cm, ndërsa madhësia e zgavrës është 85 x 190 cm. Krevati mund të mbajë një peshë të rëndësishme prej 120 kg.

Produkti ofron një garanci prej 2 vitesh dhe ka mundësinë e personalizimit sipas madhësive dhe ngjyrave të preferuara. Gjithashtu, është i disponueshëm me sponde për të mbrojtur nga rrezet e dritës.

There are no reviews yet.

Be the first to review “LETTO ELETT SC 202 DOGHE MOT”

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *