fbpx
Back to top
Share
In stock

SILVER ELECTRA

Krevat Ortopedik  me lëvizje elektrike.

Korniza e profilit eshte e patentuar dhe e harkuar, profile i hekurit 50 x 30 cm, çeliku të nje cilesie te larte, dhe e lyer me boje pluhur jo-toksike.

Rrigat me gjerësi 68 mm dru multistrat Ahu janë harkuar me avull. Janë mbledhur në kornizë me amortizatore gome që i përgjigjen peshave të ndryshme të trupit, ndaj dhe të ofrojnë fleksibilitet më të madh.

Zgara ortopedike le levizje elektrike në zonën qendrore të rrigave janë të dyfishta dhe të pajisur me rregjistrues për rregullimin e ngurtësi.

Krevati ortopedik me lëvizje elektrike është një zgjidhje moderne dhe e avancuar për të siguruar komoditet dhe mbështetje ortopedike të përshtatshme për përdoruesit. Krevati ka një kornizë me profil të patentuar dhe të harkuar, e cila është e bërë nga çeliku i lartë cilësor me dimensione 50 x 30 mm. Kjo kornizë është e lyer me bojë pluhur jo-toksike. Ofronë rezistencë dhe stabilitet të lartë, ndërsa siguron një pamje estetike tërheqëse.

Rrigat e krevatit janë të bëra nga druri multistrat Ahu me gjerësi 68 mm dhe janë harkuar me avull. Këto rriga ofrojnë përkrahje të duhur për trupin dhe i përgjigjen peshave të ndryshme të trupit. Ata janë mbledhur në kornizë me amortizatore gome, të cilat ndihmojnë në absorbimin e lëvizjeve dhe ofrojnë një ndjenjë fleksibiliteti dhe komoditeti për përdoruesin.

Zgara ortopedike e krevatit ka një zonën qendrore të rrigave. Rrigat janë të dyfishta dhe pajisur me rregullues për rregullimin e ngurtësisë sipas preferencave të përdoruesit. Ky sistem lejon përdoruesin të kryejë lëvizje të ndryshme dhe të rregullojë pozicionin e zgjedhur për të siguruar komoditet dhe mbështetje optimale.

Krevati ortopedik ofron shumë pozicione lëvizje dhe nivele. Në pjesën e shpines, ngritja gradualisht arrin këndin e 70 gradëve, duke ofruar mbështetje dhe qëndrim të përshtatshëm për pjesën e sipërme të trupit. Në pjesën e këmbëve, zgara lejon dy lloje lëvizjesh: një ngritje prej 20 gradësh dhe një lëvizje që mundëson qëndrimin e gjurit drejt ose palosjen e gjurit për qëndrimin më të përshtatshëm.

Motori i krevatit është i pajisur me një mekanizëm emergjent për të rivendosur pozicionin horizontal në rast të mungesës së energjisë elektrike. Kjo siguron që përdoruesi të ketë një pozicion të sigurt dhe të rehatshëm edhe në situata emergjente.

Ky krevat ortopedik me lëvizje elektrike është i përshtatshëm për përdoruesit me aftësi të kufizuara, duke ofruar komoditet, mbështetje ortopedike dhe lehtësi në lëvizje.

Permasat:

  • TEK  –  90X190
  • TRECEREK  –  120X190
  • DOPIO  –  160X190
  • SUPER DOPIO  –  180X200
  • Cdo permase tjeter me porosi

There are no reviews yet.

Be the first to review “SILVER ELECTRA”

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *