fbpx
Back to top
Share
In stock

LETTO SC 211 MANUAL

Krevat me ngritje fikse manual me rriga

Struktura prej celiku me rezistence te larte

Lyerja me boje pluhur jo-toksike e pjekur ne furre me 200 grade

Pjesa e kokes dhe e kembe tubolare Fi30 mm me mundesi per te vendosur spondin kunder renies

Paneli I lokes dhe kembeve ne laminat

Krevati me ngritje fikse manual me rriga është një zgjidhje e shkëlqyeshme për të përmirësuar cilësinë e gjumit tuaj. Përshkrimi më poshtë ju jep një pamje të detajuar të karakteristikave dhe tipareve të këtij produkti.

Krevati ka një strukturë të plotë të prodhuar nga çeliku me rezistencë të lartë, që i jep stabilitet dhe durabilitet të gjatë. Përmbajtja është e lyer me bojë pluhur jo-toksike, e cila është e pjekur në furrë në temperaturën 200 gradë Celsius. Kjo teknikë e prodhimit siguron një shtresë mbrojtëse dhe e bën krevatin të rezistent ndaj përdorimit të përditshëm.

Pjesa e kokes dhe e këmbëve është e realizuar me tuba tubolare me diametër Fi30 mm dhe ka mundësinë për vendosjen e spondeve për të parandaluar rrëzimin. Paneli i vendosur në krye dhe në këmbë është i bërë me materiale laminati të cilat i japin krevatit një pamje të bukur dhe të përshtatshme.

Pjesa e zgavrës është e pajisur me rriga fleksibile me shumë shtresa dhe ka një sistem Ahu me rregullues të forcës me mbajtje të ndryshuar për zonën lumbosakrale. Ky sistem ofron komoditet të shtuar në tre zona, ku njëra është e fiksuar në qendër ndërsa dy të tjera janë të lëvizshme.

Krevati ka regjolim manual në zonën e shpatullave dhe kembeve. Për rregullimin e zonës së kembeve, janë përdorur dy kriketa me 5 nivele ngritje, ndërsa për rregullimin e zonës së shpines, janë përdorur dy kriketa me 6 nivele ngritje.

Ngritja e shpines është e rregullueshme nga 0 deri në 70 gradë, ndërsa ngritja e kembeve ka një dopio rregullim nga 0 deri në 25 gradë. Krevati ka katër këmbë të rrumbullakëta të vidhura me diametër 60 mm nga çeliku.

Dimensionet e krevatit nga jashtë janë 93 x 203 cm, ndërsa dimensionet e zgavrës janë 85 x 190 cm. Krevati ka një garanci prej 2 vjetësh dhe ka mundësinë e personalizimit sipas madhësisë dhe ngjyrës së preferuar.

Krevati me ngritje fikse manual me rriga ofron një zgjidhje të përshtatshme dhe të qëndrueshme për gjumin tuaj. Ai kombinon konfortin dhe mbështetjen e nevojshme me një dizajn të përshtatshëm dhe të personalizueshëm.

There are no reviews yet.

Be the first to review “LETTO SC 211 MANUAL”

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *