fbpx
Back to top
Share
In stock

OPLA STANDING

Krevati Opla Standing, eshte nje sistem inovativ me dy funksione te ndryshme ne fushen e krevateve per hapesira te vogla.

Krevati eshte i paisur me nje mekanizem shume cilesore te automatizuar dhe te jep mundesine per te patur nje krevat te mirefillte, ne krahun tjeter te jep mundesine e nje divani nje qind perqind te sigurte, por ne te njejten kohe te jep mundesine e shrytezimit ne maksimum te hapesirave te vogla ne ambientet e shtepise.

Krevati Opla Standing është një sistem inovativ me dy funksione të ndryshme në fushën e krevateve për hapësira të vogla. Ky krevat ofron një kombinim të shkëlqyeshëm midis një krevati të plotë dhe një divani të sigurt, duke mundësuar shfrytëzimin maksimal të hapësirave të vogla në ambientet e shtëpisë.

Krevati është i pajisur me një mekanizëm automatik shumë cilësor, që ju mundëson të keni një krevat të plotë me të gjitha karakteristikat ortopedike. Në anën tjetër, ju jep mundësinë për të krijuar një divan plotësisht të sigurt. Kjo zgjidhje inovative është ideale për ato raste kur keni nevojë për një krevat për gjumin, por gjithashtu dëshironi të shfrytëzoni hapësirën në mënyrë efikase në kushte të kufizuara.

Zgara ortopedike e krevatit është e ndërtuar me një profil katror shumë rezistent. Në pjesën e poshtme të zgares ortopedike janë montuar këmbë të cilat funksionojnë në sinkron me uljen dhe hapjen e zgares. Këto këmbë sigurojnë stabilitetin dhe mbështetjen e duhur për zgaren dhe pjesët e tjera të krevatit.

Krahet e krevatit janë të vendosura në anët e krevatit dhe janë të përshtatshme për lëvizje. Sapo krevati hapet, këto krahe fillojnë të lëvizin nga mekanizmi automatik. Përveç lëvizjes, ato ofrojnë edhe një stabilitet të madh për krevatin dhe veçanërisht për këmbët. Kur krevati zbritet dhe pozicionohet për përdorim, divani mbyllet automatikisht në mënyrë të pashëmbullt.

Krahet, përveç stabilitetit që ofrojnë, janë të lidhura në mënyrë të ngushtë me divanin. Kjo siguron një lëvizje totalisht automatike. Kur krevati mbyllet, divani formohet automatikisht. Divani ka një madhësi dhe pozicion të rehatshme për të qëndruar.

Struktura e divanit është e krijuar në mënyrë të veçantë për të punuar së bashku me mekanizmin automatik të zgares ortopedike. Kjo kombinim krijon një sistem tërësor prej dollapi-krevat-divan në të njëjtën kohë dhe ruajtë maksimalisht hapësirën në ambientet e shtëpisë.

Rrigat e përdorura në këtë krevat janë të bëra nga materiale multistrat ahu, të njohura për cilësitë e tyre të shkëlqyera ortopedike.

Mekanizmi i përdorur në këtë sistem është i plotësisht i patentuar dhe i kolauduar për sigurinë e lëvizjes gjatë pushimit ose gjumit. Mekanizmi ofron një inovacion në fushën e gjumit, duke lejuar të përdoret e njëjta dhomë për shumë funksione, duke krijuar një krevat të futur brenda kasës së krijuar për të dhe duke kështu kursyer hapësirën në ambientet e shtëpisë.

Krevatit i krijohet një kafaz melamin ose multistrat, në të cilin krevati ndodhet kur është në pozicion të mbyllur. Ky sistem i cili përfshin krevatit, divanin dhe kafen e tij, siguron një zgjidhje të plotë dhe praktike për hapsirat e vogla në shtëpi.

Krevati Opla Standing është zgjedhja perfekte për ata që kërkojnë një krevat të veçantë, me karakteristika të avancuara dhe funksione inovative për të përshtatur nevojat e tyre dhe për të optimizuar hapësirën në shtëpi.

There are no reviews yet.

Be the first to review “OPLA STANDING”

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *