fbpx
Back to top
Share
In stock

PLAY

Krevati Play, eshte nje sistem inovativ ne fushen e krevateve per hapesira te vogla.

Krevati eshte i paisur me nje mekanizem shume cilesore te automatizuar dhe te jep mundesine per te patur nje krevat te mirefillte, por ne te njejten kohe te jep mundesine e shrytezimit ne maksimum te hapesirave te vogla ne ambientet e shtepise.

Sistemi i krevatit me palosje horizontale.

Krevati Play është një sistem inovativ në fushën e krevateve për hapësira të vogla. Ky krevat ofron një kombinim të shkëlqyeshëm midis një krevati të plotë dhe shfrytëzimit maksimal të hapësirave të vogla në ambientet e shtëpisë.

Krevati është i pajisur me një mekanizëm automatik shumë cilësor, që ju mundëson të keni një krevat të plotë me të gjitha karakteristikat ortopedike. Përveç kësaj, mekanizmi automatik ofron mundësinë për të shfrytëzuar hapësirën në mënyrë efikase në kushte të kufizuara. Kjo është një zgjidhje perfekte për ata që duan të përdorin hapsirën në mënyrë inteligjente dhe të maksimizojnë funksionalitetin e ambientit të tyre të jetesës.

Zgara ortopedike e krevatit ka një profil katror shumë rezistent. Në anët e zgares ortopedike janë të montuara këmbët, të cilat funksionojnë në sinkron me uljen dhe hapjen e zgares. Këto këmbë sigurojnë stabilitetin dhe mbështetjen e duhur për zgaren dhe pjesët e tjera të krevatit. Ato janë të vendosura në anësore të krevatit dhe janë shumë praktike në lëvizje.

Kur hapni krevatin, këto këmbë fillimisht fillojnë të lëvizin nga mekanizmi automatik, duke i dhënë krevatit stabilitet të madh në vetvete dhe veçanërisht këmbëve. Kjo siguron një eksperiencë të sigurt dhe të këndshme për ju gjatë përdorimit të krevatit. Në momentin e mbylljes së krevatit, këmbët kthehen në pozicionin e tyre fillestar.

Rrigat e përdorura në këtë krevat janë të bëra nga materiali Multistrat Ahu, i njohur për cilësitë e tij ortopedike dhe rezistencën e tij të lartë.

Mekanizmi i përdorur në këtë sistem është i plotësisht i patentuar dhe i kolauduar për sigurinë e lëvizjes gjatë pushimit dhe gjumit. Ky mekanizëm ofron një inovacion të vërtetë në fushën e gjumit, duke ju lejuar të përdorni të njëjtën dhomë për shumë funksione. Krevati bëhet pjesë e kasës së krijuar për të, duke kursyer hapësirën në ambientet e shtëpisë dhe ofrojnë një eksperiencë të përsosur të pushimit.

Krevatit i krijohet një kafaz melamin ose multistrat, në të cilin krevati qëndron kur është në pozicion të mbyllur. Kjo e siguron që krevati të ruajë formën e tij dhe të mbetet i sigurt dhe i mbrojtur.

Sistemi i krevatit me palosje horizontale është një zgjidhje praktike dhe inovative për hapësirat e vogla në shtëpi. Me këtë sistem, ju mund të keni një krevat të plotë dhe një shfrytëzim të lartë të hapësirave, duke ofruar një eksperiencë të mrekullueshme të gjumit dhe pushimit në një hapsirë të kufizuar. Krevati Play është kombinimi i përsosur midis funksionalitetit, stilistikës dhe komoditetit.

Permasat:

  • TEK  –  90X190

 

There are no reviews yet.

Be the first to review “PLAY”

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *